Soke Eduard J. Badiang (10 DAN).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co się zjechało, ktoś zapytał czy ktoś pamięta tego melepetę to pokazałem, że ja pamiętam. Ciekawe czy porównując IP tych kilku powyżej wymienionych jest jakieś podobieństwo. Ale tego pewnie moderatorzy nie mogą ujawniać, a szkoda.
Nooo...jeszcze wyskoczy IP komisariatu w Turku i bedzie lipa :wink:
Napisano Ponad rok temu
Aby teoria spiskowa była zachowana to może tak swoje treningi zacząłem w Radzyminie u sensei Tomka Lenkiewicza to taki sensei z mychą na twarzy miły sympatyczny i wymagający do tego wspaniały organizator. Nawet robiliśmy MP i zawody należy zaliczyć do udanych. U sensei Tomka szkolenie zakończyłem na 8 kyu po krótkiej przerwie trochę byłem w klubie sensei Mariusza i tez u sensei Pawła Juszczyka. No cóz z turkiem nie jestem ani muzułmaninem czy islamistą . Widzę, że się fajnie bawicie. Osu !! . jak będę miał chwile czasem cos tu napisze , gdyż obecne zajęcie z trudem pozwala mi wejść na trening.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sindojo raz się nawet otarliśmy kiedy stałem z Izą
Napisano Ponad rok temu
Gdybyś zechciał przypomniec mi gdzie i w jakich dokładniej okolicznościach sie poznalismy a na prive z kim mam przyjemnośc chętnie wytłumaczę Ci skąd sie wzięły moje docinki....Bo to historia długa jak....to forum...Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Twoja wypowiedź swym stylem przypomniała mi osobę, która pojawia się na vortalu pod wciąż nowymi nickami i sieje ferment obrażając ludzi i organizację. Jesli poczułes się obrażony, przepraszam.
Co do walki o władzę...ja mam to w nosie, jestem w najmocniejszej na świecie organizacji knock down karate, prowadzę zajęcia, ćwiczę a całą polityke mam w dalekim poważaniu. Czasem tylko dam się trochę sprowokować koledze piszącemu bzdury pod różnymi coraz to nowymi nickami. Potem zwykle jest mi głupio, że dąłem sie sprowokować , i tak do kolejnego steku kłamstw i głupot pisanych przez pewnego sensei. Tyle. Pozdrawiam
:-)
Napisano Ponad rok temu
Damy sobie radę mimo jak to fajnie napisałeś naszych warszawskich problemów :wink:
Napisano Ponad rok temu
No cóż nie interesują mnie wasze animozje i walki o władze ale Ty sensei jako mistrz karate powinieneś zachować umiar i darzyć wszystkich szacunkiem jak to jest przekazywane przez wyższe pasy w klubie.
"Wujek dobra rada" vel Sandokan. Nie interesuja go animozje, ale czuje sie obowiazku napisac swoje trzy grosze i pouczyc co, kto powinien robic. "Zachowac umiar i darzyc wszystkich szacunkiem".
Zestawiajac ten post z tym co w moim kierunku napisales, odnosze wrazenie, ze mam do czynienia ze srednio rozgarnietym oportunista.
Napisano Ponad rok temu
Co do zawodów to w listopadzie sa nastepne MP shinkyokushinkai w Grodzisku mazowieckim i jestem głęboko przekonany, że mimo moich czasem niefortunnych wypowiedzi na vortalu ludzie i tak przyjadą. Zapowiedziały sie już ekipy z Litwy, Czech, Holandii, Danii, GB. Myśle, że trochę ludzi z Polski, z innych organizacji też przyjedzie :-)
Damy sobie radę mimo jak to fajnie napisałeś naszych warszawskich problemów :wink:
Masz rację na tym forum każdy jest sensei i shihan ,a są nawet tutaj kancho ,a tak naprawdę to tylko sempai z 10 czy 9 kyu na poziomie Gimnazjum . Podejmowanie pyskówki czy wciągnięcie się w śmieszne sytuacje tylko szkodzi mistrzom jak Ty sensei. To tylko forum i każdego można wkręcić bez dwóch zdań drugiego . Niech świadczy o tym autor tekstu ( powyżej ) , który uważa się za sensei z 4 dan. Czy wypada tu pisać takiej osobie ? dzieci maja jazdę i mogą wkręcać kolejnych. Jest wesoło. Psy szczekają karawana idzie dalej.
W-wskie problemy to tylko epizod , który powinien szybko się wyjaśnić. Acha Powodzenia z tymi zagranicznymi ekipami może będzie lepiej niż rok temu. Widziałem finały pogratulować.
Napisano Ponad rok temu
Masz rację na tym forum każdy jest sensei i shihan ,a są nawet tutaj kancho ,a tak naprawdę to tylko sempai z 10 czy 9 kyu na poziomie Gimnazjum . Podejmowanie pyskówki czy wciągnięcie się w śmieszne sytuacje tylko szkodzi mistrzom jak Ty sensei. To tylko forum i każdego można wkręcić bez dwóch zdań drugiego . Niech świadczy o tym autor tekstu ( powyżej ) , który uważa się za sensei z 4 dan. Czy wypada tu pisać takiej osobie ? dzieci maja jazdę i mogą wkręcać kolejnych. Jest wesoło. Psy szczekają karawana idzie dalej.
W-wskie problemy to tylko epizod , który powinien szybko się wyjaśnić. Acha Powodzenia z tymi zagranicznymi ekipami może będzie lepiej niż rok temu. Widziałem finały pogratulować.
Forum to (takze) miejsce gdzie nieuk moze wypowiadac sie na tematy, ktorych nie opanowal.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swoją droga czytając to i owo wnioskuje,że łatwo można manipulować i wkręcać porządne style i mistrzów. Na tym kończe bo szkoda czasu. Są inne ciekawe tematy.
Sin Pozdrawiam osu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
advenced karate - Oyama
- Ponad rok temu
-
wynajem salki gimnastycznej
- Ponad rok temu
-
Karate rosyjskich ulic
- Ponad rok temu
-
zlot warszawski
- Ponad rok temu
-
XXIII MISTRZOSTWA EUROPY KARATE KYOKUSHIN KIJÓW 2009
- Ponad rok temu
-
20 - 21 Czerwca - Seminarium Wado ryu w Warszawie (Raszyn)
- Ponad rok temu
-
egzaminy
- Ponad rok temu
-
Ocena wykonania kata, tradycyjni a sportowi
- Ponad rok temu
-
Shorin Ryu Zgrupowanie
- Ponad rok temu
-
my tu gadu gadu a dziś walczy Machida