wynajem salki gimnastycznej
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam,
koźlak
Napisano Ponad rok temu
Tak szkoły wynajmują sale gimastyczne na wakacjach pod warunkiem, ze nie mają zaplanowanych remontów. Koszt wynajęcia sali zależy od miasta. U mnie miasto narzuciło stawki dyrektorom szkół i z tego, co wiem to jest to ok. 400 zł za miesiąc. My wynajmujemy salę dwa razy w tygodniu po 2,5 godziny.Czy ktoś wie, czy szkoły wynajmują sale w wakacje i ile mniej więcej może kosztować wynajem takiej jakiejś zapyziałej salki?
pozdrawiam,
koźlak
Najlepiej będzie jak "pogalopujesz" :wink: do dyrektorów szkół, pogadasz, zatrzepoczesz rzęskami (ale uwaga to działa tylko w przypadku dyrektora mężczyzny...na kobiety nie działa i jak okażesz się ładniejsza od dyrektorki to nic nie załatwisz ) i wszystko bedziesz wiedziała. Z doświadczenia wiem, że dużo taniej i dużo ładniejsze obiekty można wynając na wsi, nawet jak ta wieś jest dwa kilometry od granicy miasta :wink:
Napisano Ponad rok temu
PS. Choć zdarzało mi się w weekendy wynajmować za flaszke od dozorcy
Napisano Ponad rok temu
W najbliższym czasie wybieram się do Pani Dyrektor w tej sprawie. Jeśli się nie uda szukam innej lokalizacji.
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz możesz też podzwonic po szkołach, ale najlepiej jednak pojśc osobiście. To jest zupełnie inna rozmowa, jeśli ktoś chce wynając u mnie salę to zawsze chce się z nim spotkac bo prawda jest taka, że wynajmując salę dalej ponoszę odpowiedzialnośc za to, co się w niej dzieje. Dobrze jest miec też ze sobą dokumenty żeby dyrektor wiedział kto i co będzie na sali robił :wink: .OK, dzięki Wszystkim za cenne informacje :-) Pewnie nie uniknie się tego galopowania... liczyłam na to, że mnie może ominąć, bo Poznań duży i szkół wiele, ale nie ma lekko widać A ta wieś to nawet ciekawy pomysł. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Zrób w Wałczu
Hehe, no delikatnie sugerowałam Wałcz, ale jakoś nie wyszło. A może nikt nie wie, gdzie to
Wiesz możesz też podzwonic po szkołach, ale najlepiej jednak pojśc osobiście.
Tak, też tak sądzę. A czasami włącza mi się gadanie negocjacyjne do ostatniej kropli krwi, więc na pewno jest bardziej opłacalna taka osobista wizyta. I tak będę jeszcze musiała jechać w czerwcu do Poznania przez mgr, więc pewnie dam radę ;-)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Karate rosyjskich ulic
- Ponad rok temu
-
zlot warszawski
- Ponad rok temu
-
XXIII MISTRZOSTWA EUROPY KARATE KYOKUSHIN KIJÓW 2009
- Ponad rok temu
-
20 - 21 Czerwca - Seminarium Wado ryu w Warszawie (Raszyn)
- Ponad rok temu
-
egzaminy
- Ponad rok temu
-
Ocena wykonania kata, tradycyjni a sportowi
- Ponad rok temu
-
Shorin Ryu Zgrupowanie
- Ponad rok temu
-
my tu gadu gadu a dziś walczy Machida