Cro Cop wraca do UFC?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Cro Cop wraca do klatki na UFC 99. Jego przeciwnikiem ma być Mostapha Al Turk.
Ma ktoś więcej info na ten temat
Napisano Ponad rok temu
Mirko CroCop Filipovic (MMA 24-6-2, UFC 1-2) poinformował na swojej oficjalnej stronie internetowej o swoim powrocie do UFC. Chorwat bardzo niespodziewanie wystąpi się już na UFC 99, 13 czerwca w Kolonii w Niemczech i zmierzy się z Brytyjczykiem pochodzącym z Libanu Mustaphą Al Turkiem (MMA 6-4, UFC 0-1).
Zwycięzca Grand Prix Pride w 2006 roku przyznaje, że wybrał ofertę największej organizacji na świecie ponieważ chce się zrehabilitować za poprzednie słaby występy. CroCop po wygranej w debiucie w UFC w 2007 roku, niespodziewanie uległ Gabrielowi Gonzadze i Cheickowi Kongo. Po tych porażkach powrócił do Japonii gdzie pokonał słabych Tatsuyę Mizuno i Hong Man Choia, a jego pojedynek z Alistairem Overeemem został uznany za nieodbyty. W styczniu Mirko przeszedł operację kolana, po której dopiero niedawno powrócił do treningów.
Napisano Ponad rok temu
Mowil ze teraz sie zrehabilituje albo "zginie" probojac,czyli bedzie walczyl do upadlego!!!)
Jesli rzeczywiscie bedzie tak jak zapowiada,i stary Cro Cop znow sie pojawi,to moze byc ciekawie:))
Napisano Ponad rok temu
"to the death"Ostatnio byl wywiad z Mirasem do ktorego dali link na sherdogu.Mirko mowil ze w ostatnich walkach nie byl mentalnie tam gdzie powinien dlatego walczyl jak walczyl.
Mowil ze teraz sie zrehabilituje albo "zginie" probojac,czyli bedzie walczyl do upadlego!!!)
Jesli rzeczywiscie bedzie tak jak zapowiada,i stary Cro Cop znow sie pojawi.To moze byc ciekawie:))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja z BJ Pennem.Ja osobiście chciałbym go zobaczyć z Lyoto.
Napisano Ponad rok temu
A ja z BJ Pennem.Ja osobiście chciałbym go zobaczyć z Lyoto.
Osobiście JA chciałbym zobaczyć taką walke, wiem, że do niej nie dojdzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mógłby sie ogarnąć i ponapierdalać troche w juefsi...
Napisano Ponad rok temu
Nie dojdzie bo Cro Cop nie zejdzie wage nizej.Moglby pewnie to zrobic ale po co .Zawsze byl w ciezkiej i tam w Ufc czekaja go najciezsi przeciwnicy:)
Jak wiadomo Lyoto ma specyficzny styl walki i w większości stawia na walke w stójce. Mirko jak każdy dobrze wie wywodzi się z kickboxingu i też dobrze się czuje w stójce. Cro Cop swojego czasu był główną ikoną MMA (nie mówie, że teraz nie jest), a Machida rośnie teraz na ikonę UFC. Wiem, że Filipović nie zjedzie wage niżej, ale myśle, że byłaby to bardzo ciekawa walka. To jest tylko moje zdanie.
Napisano Ponad rok temu
Trzeba dodac jeszcze ze dwa dni temu na sherdogu byl opublikowany wywiad z menadzerem Mirka ktory mowil ,ze jeszcze Mirko nie podpisal kontraktu!!!!(gala za 2 tygodnie!!).Z przyczyn ktore sa niezalezne od Mirka i Ufc(nie sprecyzowal o co mu chodzi :? ).
Walka nadal nie jest na oficjalnej stronie UFC :? .Na chorwackiej stronie MMA pisalo,ze UFC chce przyciagnac na gale rzesze chorwatow,ktorzy mieszkaja w Niemczech.Jesli rzeczywiscie maja takie plany to cos slabo je realizuja,bo walka tuz tuz a Mirka jeszcze niema na oficjalnej stronie UFC
:?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zgadzam się w 100% 8)ja teraz tylko i wylacznie mam na uwadze by Mirek wreszcie wrocil do Swojej dawnej formy!!To w tej chwili jest najwazniejsze,przynajmniej wedlug mnie:)
Moim zdaniem Mirko nie ma już tak dobrej stójki jak kiedyś, ale mam nadzieję, że wróci do dawnej formy. Pewnie, że dobrze się tam czuje ale narazie to jeszcze nie stary dobry Cro Cop.Jak wiadomo Lyoto ma specyficzny styl walki i w większości stawia na walke w stójce. Mirko jak każdy dobrze wie wywodzi się z kickboxingu i też dobrze się czuje w stójce.
Napisano Ponad rok temu
Video z Wandem,ktory mowi troche o walce i pokazuje Swoje przygotowania do pojedynku.
Tutaj inne ciekawe filmiki na kanale youtube-wandfightteam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widać przywiązanie do starych dobrych czasów - rękawice Pride'a.
Napisano Ponad rok temu
Davis podobno niezle sie zezloscil jak zobaczyl rezultaty konkursu na najlepszy photoshop z jego twarza:))8)
Tutaj link.
A tutaj niektore rezultaty (niektore dosyc hardcorowe takze jesli gwalca zasady forum to prosze wykasowac)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mistrzostwa Europy Amatorskiego Shooto 27 czerwca Deventer
- Ponad rok temu
-
Dream 9 - Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
Wkrótce nowy nabór do Adrenalina Fight Częstochowa
- Ponad rok temu