Strikeforce - Shamrock vs Diaz [spoiler]
Napisano Ponad rok temu
Pierwsza walka taka sobie.
Cyborg vs. Akano też średnia. Zbyt duża była przewaga Cyborg, ale cóż, jest dużo wyższa, cięższa i lepsza w uderzaniu w stójce.
Świetna natomiast była walka Benji Radach vs Scott Smith: zmieniało się jak z kalejdoskopie w te i we wte, a skończyło przed czasem, choć ledwo. Radach najpierw był zbyt pewny siebie, za co dostał w pierwszej rundzie, ale potem zebrał się w sobie i wygrał drugą z niezłą przewagą. Trzecia wyglądała już tylko na formalność, a rozwinęła się kolejna batalia i sprawy przyjęły drastyczny obrót. :twisted:
Melendez vs Damm - dosyć jednostronny pojedynek. Niezły nokaut.
Shamrock z każdą chwilą radził sobie gorzej. Zdziwiło mnie, że już w połowie drugiej rundy już był mocno zmęczony, wolno się poruszał i ciężko oddychał. Potem to już była formalność. Nie lubię Diaza (ani jego brata), ale trzeba przyznać, że bezbłędnie pokazał przeciwnikowi, gdzie raki zimują.
Jeszcze uwagi ogólne: buractwo publiczności sięgało zenitu, mało która dziewczyna potrafi tak dobrze zalotnie przygryźć wargę, jak Carano, a Shamrock ma całkiem fajną żonę.
Napisano Ponad rok temu
Shamrock: on tam i tak tylko pod publiczkę jest ale walczył słabiutko.
Większość z tej gali i tak przewijałem bo ogólnie słaba była. Nie to co WEC 40 :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Jedyna walka godna uwagi to Radach vs Smith.
Diaz lubi sobie pogadac i spokojnie wygral.
Cyborg brzydka jak noc listopadowa i to w czasie deszczu. Gina jest fajna, ale nie wiem ktora z nich lepiej wypdnie w pojedynku:) Chetnie to obejrze.
Napisano Ponad rok temu
Trzymala w napiecu ostrooo!!Wszystkie gale MMA powinny miec takie walki:)).
Napisano Ponad rok temu
Fair enaugh - sciagam
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ale nie napalajcie sie, gina jest zajeta. jakby ktos pytal, przeze mnie
Napisano Ponad rok temu
Ale Cyborg minela wage o tylko 7 funtow . Dobrze komentatorzy mowili ze to jakas parodia jest.
Napisano Ponad rok temu
jezeli tylko po to chcesz sciagac gale to:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ale nie napalajcie sie, gina jest zajeta. jakby ktos pytal, przeze mnie
Z tego co mi wiadomo ona gustuje z facetach z wieloma tatuazami i kolorowymi wlosami,(jak jej ex:) zakladam,ze ty rowniez tez tak wygladasz:))
Napisano Ponad rok temu
fak... no i poranek zj***nyZ tego co mi wiadomo ona gustuje z facetach z wieloma tatuazami i kolorowymi wlosami,(jak jej ex:) zakladam,ze ty rowniez tez tak wygladasz:))
takie drobne spostrzezenie, coby offtopa nie robic:
shamrock przegral kolejna walke. w kolejnej walce niewiele pokazal. rozumiem, ma swoje lata, ale... widzieliscie ile dostal za to kasy?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Harmonogram zawodów MMA na rok 2009
- Ponad rok temu
-
Terminarz zawodów MMA
- Ponad rok temu
-
nie wiem czt zgodne z regulaminem forum
- Ponad rok temu
-
Bellator Fighting Championships [spoiler]
- Ponad rok temu
-
Damian Grabowski walczył w Austrii
- Ponad rok temu
-
Dream 8 live [spoiler]
- Ponad rok temu
-
Demian Maia - wywiad dla Fight 24
- Ponad rok temu
-
Ehsan Shafiq
- Ponad rok temu
-
Ginastica Natural for fighters Vol. 1
- Ponad rok temu
-
TUF 9: USA vs UK - Rozpiska & Spojlerownia!!!
- Ponad rok temu