Ehsan Shafiq
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Słyszeliście coś o nim? Wygląda na twardziela, ale czy naprawdę jest taki mocny? Jeśli tak to czemu nie pojawił się jeszcze w MMA czy K1?
Napisano Ponad rok temu
kolejny akrobata od walki z 5 przeciwnikami :roll:
Napisano Ponad rok temu
Ponoć skopał dupę kilku kick boxerom.obejrzałem, pośmiałem się, wyłączyłem
kolejny akrobata od walki z 5 przeciwnikami :roll:
Napisano Ponad rok temu
Slava
Napisano Ponad rok temu
podobno ryszard murat nie ma płuc, bo nie musi oddychać
Slava
Ty sie z Ryśka nie śmiej, ostatnio w Empiku widziałem książkę, jak nauczyć się Karate w Tydzień sygnowane jego nazwiskiem to nie byle kto ! 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kpisz, czy o droge pytasz? 8ONie do końca jestem pewien czy to dobry dział, ale...
Słyszeliście coś o nim? Wygląda na twardziela, ale czy naprawdę jest taki mocny? Jeśli tak to czemu nie pojawił się jeszcze w MMA czy K1?
Napisano Ponad rok temu
Wszystko tylko nie ten tekst! Non stop używała go moja wychowawczyni w podstawówce... Jezu, jak ja nie znosiłem tej suki...kpisz, czy o droge pytasz? 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiedzmy że uczniów których rodzice zarabiali poniżej 5000 netto na osobę, traktowała jak śmieci. :-)biednego, grzecznego misia bila linijka po rekach czy kazala kleczec na grochu ,ze tak ladnie o Niej mowi?
Napisano Ponad rok temu
nie znasz sztuki wyizolowania pojedynczego ataku 8)po zadaniu ciosu czekają aż zbiorą 5 kolejnych ciosów i ta ręka im tak wisi w powietrzu
Tylkooontamstoi zaczął trenować niedawno, o ile mnie skleroza nie myli, stąd jego podatność na takie ściemy :wink:
Napisano Ponad rok temu
A po prostu dałem się zmylić jego walkom z kick boxerami i pomyślałem ze może umie coś oprócz fikołków.
Napisano Ponad rok temu
1. na twardziela się nie wygląda twardzielem się jest...przykłady można mnożyć bez końca- wyglądający na twardziela Saleta który twardzielem w ringu nie jest, wyglądający na cipka Fedor który akurat twardzielem jest...Słyszeliście coś o nim? Wygląda na twardziela, ale czy naprawdę jest taki mocny? Jeśli tak to czemu nie pojawił się jeszcze w MMA czy K1?
2. dlaczego nie ma go w MMA lub K1 : a) bo jest za cienki, bo jest nieznany i się nie wybije, c) bo chce jeszcze pożyć (wybierz wersję która Cie satysfakcjonuje)...a na przyszłość nie podniecaj się za bardzo youtube'm
p.s. strach pomysleć jak się podniecisz jak znajdziesz kiai mastera na youtube hehehe
Napisano Ponad rok temu
2. dlaczego nie ma go w MMA lub K1 : a) bo jest za cienki, bo jest nieznany i się nie wybije, c) bo chce jeszcze pożyć (wybierz wersję która Cie satysfakcjonuje)...a na przyszłość nie podniecaj się za bardzo youtube'm
p.s. strach pomysleć jak się podniecisz jak znajdziesz kiai mastera na youtube hehehe[/quote]
Twoje doskonałe opanowanie ironii i sarkazmu robi wrażenie, ale naprawdę nie musiałeś się tak starać żeby przekonać wszystkich że jesteś idiotą.
PS:
[quote name="budo_.]wyglądający na cipka Fedor który akurat twardzielem jest...[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Prezentował tylko tradycyjne kung fu w telewizji.
Ja przejrzałem jego inne linki i gość umie wiecej niż tylko machanie łapkami.
Moze nie ta liga ale nie wszyscy muszą ćwiczyć bjj czy mma
zeby coś umieli. Gość jak każdy zawodnik startuje w zawodach
a to oznacza że nie nie zdaje sie tylko na magie kung fu.
Napisano Ponad rok temu
na razie idiotę z siebie zrobiłeś Ty podniecając się jakimś cudakiem z youtube...życzę dalszego powodzenia w odnajdywaniu internetowych MISZCZÓWTwoje doskonałe opanowanie ironii i sarkazmu robi wrażenie, ale naprawdę nie musiałeś się tak starać żeby przekonać wszystkich że jesteś idiotą.
Napisano Ponad rok temu
Spierdalaj.na razie idiotę z siebie zrobiłeś Ty podniecając się jakimś cudakiem z youtube...życzę dalszego powodzenia w odnajdywaniu internetowych MISZCZÓW
Napisano Ponad rok temu
daj te linki
Ja przejrzałem jego inne linki
Tez przejrzalem jego inne linki i powiem,ze zobaczyl bym go w MMA ,czemu nie.
Kazdy ma prawo startu jesli twierdzi ,ze jego trening/styl mu przyniesie zwyciestwo.Oczywiscie z czasem sie przekona ,ze jednak sa pewne style ktore sa najmocniejszym fundamentem do MMA.Jakie chyba nietrzeba wymieniac na TYM forum
Apropo jego walk na youtubie,to po pierwsze ciezko cokolwiek konkretnego powiedziec,poniewaz niewiemy nic o jego przeciwnikach.Mogli to byc goscie po roku treningu.
A gosc jest niby mistrzem Swojego stylu-Shaolin kung-fu.To tak samo jak ja po 10 latach bokserskiego treningu ,poszedl bym walczyc z jakims typem co trenuje kung fu od roku by udowodnic ktory styl jest lepszy i ile jestem wart.Mistrzowie jednego stulu powinni walczyc z mistrzami drugiego.
Oczywiscie rrozumiem ze zaraz pojawi sie pytanie ,jakie sa kryteria aby byc nazwanym "mistrzem".Ale to juz raczej troche dluzsza dyskusja.8)
Dodam jeszcze ze na tych walkach widac ze gosc bazuje glownie na szybkosci i obrotowych kopnieciach wygladajacych przy tym bardzo akrobatycznie.Jak widac techniki ktore
prezentowal w filmie pokazowym juz tutaj niemaja miejsca.
Dodam jeszcze ,ze ciekawe jest iz ktos kto deklaruje sie wyznawca Islamu ,podjal nauki sztuki walki stworzonej oraz mozno bazujacej w Swych poczatkach na obcej religi-czyli buddyzmie.Jak wiemy w mniemaniu Muzulmanow wszystkie inne wiary sa falszywe tym Samym zle-pochadzace od diabla .Wiem,ze to nie miejsce na takie dyskusje ale tak tylko z ciekawosci to pisze:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ginastica Natural for fighters Vol. 1
- Ponad rok temu
-
TUF 9: USA vs UK - Rozpiska & Spojlerownia!!!
- Ponad rok temu
-
Quest Arena 19.04.2009
- Ponad rok temu
-
Pytanie o rekawice
- Ponad rok temu
-
Magda Jarecka trenuje w Tajlandii
- Ponad rok temu
-
K-1 WGP YOKOHAMA (video)