TUF 9: USA vs UK - Rozpiska & Spojlerownia!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poza tym sezon byl calkiem niezly i ciesze sie, ze druzyna Brytow wygrala.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mimo że szanuje bardzo Dana Hendersona (bo to chodząca legenda), to jednak kiepsko moim zdaniem wypadł jako trener US teamu. Nie widać było iskrzenia między nim a teamem. Wydaje mi się że był słabo zaangażowany i nie miał dobrego kontaktu z zawodnikami. A miał przecież masę roboty bo Jankesi okazali się bandą kompletnie niezgranych, pozbawionych zespołowego ducha śmotków.
Bisping mimo że miał szczeniacki wybryk z Damarquesem i odstawił chyba największy trenerski fuckup w historii TUFa nie pojawiając w narożniku podczas walki, to jednak zrobił na mnie dobre wrażenie. Widać było że chce pomóc tym chłopakom, identyfikuje z zespołem i zależy mu na wygranych. Potrafił zrobić z nich dobrą zgraną ekipę. To chyba pierwszy taki zespół w historii TUFa w którym zawodnicy od początku do końca stanowili zgraną ekipę i stali za sobą murem.
Pewnie swoje dała cała rywalizacja krajów. No i może ogólne wrażenie jest skrzywione przez to co ekipa zmontowała i pokazała, ale tak to generalnie wyglądało w moich oczach.
dzik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Quest Arena 19.04.2009
- Ponad rok temu
-
Pytanie o rekawice