TUF 9: USA vs UK - Rozpiska & Spojlerownia!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do tego ze wiecej treningow, to pewnie dlatego ze w druzynach sa sami nudziarze i nie robia nic na tyle durnego zeby to pokazywac. no bo skoro "najciekawszym" wybrkiem w odcinku bylo pisanie flamastrem po koszulce czy butach, to znaczy ze z tym aspektem w sezonie bedzie naprawde slabo. i bardzo dobrze. debili w tym programie bylo w przeszlosci wystarczajaco duzo.
i tylko Damarques mnie wkurwia. nie wiem o co mu chodzi. jakis pojebany jest. mam nadzieje, ze ktos go obije wkrotce.
a Bisping daje rade. w sumie od poczatku kibicuje team UK. mam nadzieje ze pojada druzyne juesendej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no tak ale zakończenie było pyszne :wink:czy my ogladalismy te sama walke 8O ? walka cienka strasznie..... na poziomie amatorskim i to bardzo amatorskim.....
Napisano Ponad rok temu
no tak ale zakończenie było pyszne
na pewno??? ten kick byl tak cienki ze normalnie to by sie nikt od niego wywrocil bo amerykan byl tak zjebany ze po prostu padl i mu sie podniesc juz nie chcialo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zreszta teraz tak sobie mysle, ze 1 runda miala niezle tempo, sporo mocnych ciosow, obalen, klinczu.. a i bez tego jedna 5minutowa runda pro MMA to po prostu mordega, kto trenuje, ten wie. Jezeli wytrzymujesz 5 minut non stop na 100%, to nie trenujesz dostatecznie ciezko. Do tego klatka, TV, Danka, Kid (!).. A kto uwaza, ze kopniecie bylo 'slabe', niech se takie na szyjke przyjmie, ja moge zaserwowac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do pierwszej rundy to sorry bylo widac po prostu braki techniczne i tyle, co chwila, na kazdym kroku, w kazdej technice - jedyne co bylo imponujace to zapal do walki - jak dwa koguty :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
owszem, robili bledy, ale wynikaly one raczej ze stresu/braku doswiadczenia i zmeczenia. Technike to zwlaszcza Nick mial. Bardzo przekrojowy koles. Zreszta Dan Henderson tez czasem robi bledy, no chyba ze on tez jest cieniutki..
Napisano Ponad rok temu
Tomasz dobre kopnięcie to takie co ląduje na szczęce przeciwnika i go nokautuje. Do tego było na dobrej prędkości i niespodziewane. Co do poziomu to się nie zgodzę. Chłopaki przekrojowo dosyć solidni. Dali ładną walkę w każdej płaszczyźnie walki.
fox obejrzyj sobie na zwolnieniu gdzie te kopniece wyladowalo to raz. dwa: bylo wolne strasznie i super sygnalizowane
edit
widac po kopniecu jak hamerykaniec jest na kolanach i naprawde nie widac ze to prawdziwe KO tylko on nie ma juz sily (fizycznej lub mentalnej wstac) - jeszcze raz obejrzalem wlasnie jeszcze pare razy te KO z kumplem ktory cwiczy dlugie lata, (razem w Tajlandii w zeszlym roku bylismy trenowac) i on ma to samo zdanie - to nie bylo nawet prawdziwe kopniecie, bardziej jak by kogos popchnac i wyladowalo zle
edit II
dla mnie dobra walka z Tuf to byla Amir Sadollah z Gerald Harris i tam bylo prawdziwe Ko gdzie harris padl jak worek ziemniakow po dobrej technice
a jak uderzal Nick bez sily kolanami ze zlym chwytem za glowe na wyprostowanych rekach przez co sierpy w twarz bral, to widac bylo w tej walce i zly chwyt ze stresu nie wynika....
Napisano Ponad rok temu
oczekiwanie walk na zawodowym poziomie mija sie wg mnie z celem, choc niektorzy z nich sa owszem zawodowcami.
mimo wszystko, jesli ktos po high kicku nie jest w stanie podjac walki to moze to jedynie dobrze swiadczyc o kopiacym.
wybacz, ale twoje wynurzenia o ekspertach budza we mnie
bez obrazy, ale jak ktos wyzej napisal dobre ko, to takie po ktorym sie nie wstaje.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Kopniecie wylądowało idealnie. Piszczel zahaczył o szczękę, a stopa o przestrzeń za uchem .Tomasz dobre kopnięcie to takie co ląduje na szczęce przeciwnika i go nokautuje. Do tego było na dobrej prędkości i niespodziewane. Co do poziomu to się nie zgodzę. Chłopaki przekrojowo dosyć solidni. Dali ładną walkę w każdej płaszczyźnie walki.
fox obejrzyj sobie na zwolnieniu gdzie te kopniece wyladowalo to raz. dwa: bylo wolne strasznie i super sygnalizowane
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no napewno nie po tym kopnieciu Walka słaba,ogromny stres, obaj panowie nie pokazali się z dobrej strony. Wir wiatraków i duuuuuuża improwizacja. Na co jednak należy zwrócić uwagę, że TUF chyba powraca do pierwotnej formy. Wreszcie było więcej materiału z treningów, pokazane przygotowania, mind game, a nie zabawy w domu. Oby tak dalej!Ja nie wiem dlaczego się czepiacie tego kopnięcia. A niby z jakiego powodu Mark rzygał później w szatni?
Napisano Ponad rok temu
szkoda, ze nie bylo go w narozniku. nie wiem, czy Dana mu zaplacil zeby cos sie dzialo, czy Bisping nie chcial uczestniczyc w (niemal) pewnej porazce, czy jest takim dyletantem... a moze mial jakis zatarg z prawem? no nie wiem. z zapowiedzi wygladalo, jakby po prostu zjebal sprawe.
Damarques ladnie zawalczyl, jest jednym z faworytow.
i fajnie, ze puszczaja teraz w odcinku po dwie walki zamiast wyglupow w domu, ktorych pewnie ma, a Dana nawet wlosow z tego powodu rwac nie moze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Quest Arena 19.04.2009
- Ponad rok temu
-
Pytanie o rekawice
- Ponad rok temu
-
Magda Jarecka trenuje w Tajlandii
- Ponad rok temu