Pytanie o typa - nie bijcie mnie, ale
Napisano Ponad rok temu
Wiem że to jakieś chechło z bigbrudera i że miał walczyć z Pudzianowskim, ale ten go [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pytam bo na sherdogu go nie znalazłem....
Napisano Ponad rok temu
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widac cwiczy,a co do jego zaczepnej gadki to marketing i 80 proc osob naprawde wierzy w te jego zapewnienia o tym i o tam tym :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tu akurat nie trzeba być ekspertem 8)Nie jestem ekspertem ale jakbyście obstawiali naprzykład walkę Marcin Najman - Mamed Khalidov?
Napisano Ponad rok temu
A tak ogólnie to wkurwiają mnie ludzie takiego typu jak Najman. Szanuje tych wszystkich co mają szacunek dla przeciwnika a nie tych co jadą na innych byle tylko ich ryj w TV się zaświecił.
Dla przykładu Łukasz Jurkowski jest w miarę skromny a w swoich wypowiedziach nikogo nie obraża. Najman najchętniej powiedział by wszystkim ,że skopie dupę Salecie.
Napisano Ponad rok temu
Coś na zasadzie, Salety w domu nie było, Najman wpadł i jego żonę przeleciał parę razy w ich chawirze, "Fakt" zrobił foty a żona Salety nie zaprzeczyła.
Najman się wkurwia, bo nie wiedział, że Saleta już nie chce swojej żony, bo ma kochankę i tak po raz kolejny nie mógł walczyć z Saletą.
Albo odwrotnie 8O
Napisano Ponad rok temu
Koleś widać naprawdę jest z tych jebniętych w dekiel.
Z tego filmiku widać że jest zwykłym chamem i kretynem.
Ważniaka zgrywa jakby miał małego pyrdka.
A jolka go dobrze zgaiła. Jako jedyna się nie bała jego gadki.
Napisano Ponad rok temu
te spory Najmana z Saletą to o laskę się rozchodzi.
Coś na zasadzie, Salety w domu nie było, Najman wpadł i jego żonę przeleciał parę razy w ich chawirze, "Fakt" zrobił foty a żona Salety nie zaprzeczyła.
Najman się wkurwia, bo nie wiedział, że Saleta już nie chce swojej żony, bo ma kochankę i tak po raz kolejny nie mógł walczyć z Saletą.
Albo odwrotnie 8O
O kuuurwa Szeroko :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Pracowałem w ochronie to mieliśmy dwóch kolegów: Przemcia i Danielka. Ten pierwszy temu drugiemu panienkę, też się mieli bić, wyglądali podobnie do Najmana i Salety i też mieli małe móżdżki. Ten gatunek tak ma.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
sekret Machidy
- Ponad rok temu
-
Sengoku 8!Spoilery!
- Ponad rok temu
-
Kiedy i gdzie kolejna liga Shooto?