Pytanie o typa - nie bijcie mnie, ale
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na bodajze ostatnim KSW cos tam wspomina ze na trybunach siedzi Mamed Khalidov. Kamera na Mameda, ten wstal pomachal i usiadl. Publika oczywiscie okrzyki zadowolenia i brawa. Za sekunde przedstawienie Najmana. Wstal rowniez pomachal tylko ze na sali bylo slychac tylko buczenie i gwizdy. Sam sobie zapracowal na taki wizerunek.
A tak apropo kobiet. Panowie, jak suka nie da to pies nie wezmie. Czemu oni sie bija miedzy soba? To one powinny dostac wpierd**.
Napisano Ponad rok temu
czyli jaką?Trochę zbaczając z tematu, co ten saleta takiego narobił ,że ma taka opinie jaką ma?? .
Napisano Ponad rok temu
Ma nawet napisane na spodenkach żeby nie zapomniał jak się nazywa.tam nie jest czasami Najman??
Pytanie co Najman zrobił Salecie - zaliczył jego żonę, reporterzy pstryknęli zdjęcia i się dym zrobił.Trochę zbaczając z tematu, co ten saleta takiego narobił ,że ma taka opinie jaką ma?? Ja osobiście oprócz tego ,że wystąpił w "Gwiazdy tańczą na lodzie" nic do niego nie mam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oprócz Andrzeja Wawrzyka nie kojarzę tych bokserów. Ze statystyk walk wygranych/przegranych widać ,że nie odnosili oni większych sukcesów. Wychodzi na to ,że jak Najman dostał okazje walki z zawodnikiem wyższej rangi to dostał wpierdol jak cholera. Druga runda i leżał. A debil się chciał rzucać na Adamka . Jakoś mi się nie chce wierzyć ,że na KSW ma większe szanse.[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Podsumowując: Najman nie jest dobrym bokserem a jest jednym z najbardziej rozpoznawanych w Polsce.
Napisano Ponad rok temu
[...]Oprócz Andrzeja Wawrzyka nie kojarzę tych bokserów. Ze statystyk walk wygranych/przegranych widać ,że nie odnosili oni większych sukcesów.[...]
A kojarzysz trzecioligowych piłkarzy? Albo kelnerów z restauracji?
Bo ja nie więc nic dziwnego że ich nie kojarzysz.
Kurde bił samych melepetów, może poza jednym.
Cienko go widzę na KSW, gdzie dostanie kogoś znacznie bardziej doświadczonego. Chyba że mu dadzą chłopaka co dopiero zaczyna karierę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli odpowiadając Marcinowi, jedyny znany boksujący "kelner" nazywa się Najman.
Nie dziwię się Pudzianowi, że go wyśmiał i olał.
Napisano Ponad rok temu
Poza tym kilkakrotnie MŚ w kickboxingu etc.
Ukończony SGH.
A Najman ...
Napisano Ponad rok temu
- dostał szansę walki o tytuł MP w boksie
- jest rozpoznawalny, mówi i pisze się o nim
- zawalczy na jednej z większych rodzimych gal mma transmitowanej przez TV
Ja bym bardzo chciał aby zestawili go z parterowcem. Jeśli temu wszystkiemu będzie towarzyszył cały ten marketingowy cyrk to i humor mi się poprawi :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Mogl sobie zapracowac na to w troche inny sposob. Ale jesli tedy nie da rady to sprobujemy druga strona. Skonczy to sie tak ze dostanie lomot i sluch po nim zaginie. Ma swoje 5 minut slawy.
Napisano Ponad rok temu
Mnie bardziej interesuje aspekt zestawienia boksera (który dostanie szkołę jak radzić sobie aby nie dać się przewrócić) z zapasiorem lub bjj’owcem. MN w wywiadzie dla jednego z portali mówił, ze ciężko pracuje i koncentruje się na przygotowaniach do walki mma wiec nie będzie potem jak się tłumaczyć. Ciekaw jestem czy Przemysłąw Saleta wpadnie zobaczyć tę galę :wink:
Napisano Ponad rok temu
Czy padły już jakieś nazwiska potencjalnych rywali?
Kogo Waszym zdaniem dostanie?
Kogo byście chcieli zobaczyć?
Czy można edytować własny wpis?
Napisano Ponad rok temu
Kogo byście chcieli zobaczyć?
Dobrego zapasiora z solidnym, brutalnym g'n'p
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
sekret Machidy