Nie wiedziałem że można robić to w taki sposób
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie osobiście podoba się "Zaszczytny Tytuł Wielkiego Mistrza Prezydenta Patriarchy", a co... Tylko cokolwiek trochę długi. Jak już przejdę szkolenie u Riabko na pewno sie zgłoszę, Dziękuję za ofertę, ale jeszcze sie nie nadaję, żałujęę....znajdź odpowiednie tematy poświęcone RM
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:?(...)
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
A co, jesteś w radzie Patrirarchów?To raczej nie jest w granicach kulturalnej krytyki......... A nawet znacząco poniżej pewnego minimalnego poziomu tego forum........
Napisano Ponad rok temu
Można się pośmiać. Ale dlaczego ja mam byc obryzgiwany jakimś mięchem? Jak mówił Pan majster "chamstwu i drobnomieszczaństwu należy sie przeciwstawiać kulturom i godnościom osobistom". A jak kogoś nie nauczono niczego poza wulgarnym słownictwem typu bluzganie to jest to żenada. Niezależnie kogo to dotyczy, i czy się kogoś lubi czy nie. I dlaczego jeszcze się uchowały jakieś takie przypadki patologiczne którym trzeba to tłumaczyć? Mózg mole wyżarły czy co? Odezwałbyś się w ten sposób do instruktora na treningu? Ja bym nie śmiał, nawet jak się nie zgadzam, bo po prostu jest to szczylostwo. I nie wiem dlaczego moderator tego nie zabanował i nie usunął. To jest porażka autora i nic wiecej. Wstyd za piątkę.A co, jesteś w radzie Patrirarchów?To raczej nie jest w granicach kulturalnej krytyki......... A nawet znacząco poniżej pewnego minimalnego poziomu tego forum........
Jak coś jest ... (delikatnie rzecz ujmując) zabawne, to czemu się nie pośmiać?![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poluzuj sobie gumke w gaciach mistrzu :twisted: :twisted: :twisted:
wywołało to we mnie takie odczucia poniewaz to troche tak jakby jola rutowicz i czeslaw niemen grali w jednym zespole...i nie bez ironii to napisalem dla jasnosci...
przeklenstwa same w sobie nie sa zle, ich uzycie nalezy oceniac w kontekscie w ktorym zostaly uzyte
bez odbioru
Napisano Ponad rok temu
Jako, że odniosłes się do konkretnych osób ciekawi mnie czy masz na myśli: Jolę Braksal Rutowicz, czy Czesława Braksala Niemena?... jakby jola rutowicz i czeslaw niemen grali w jednym zespole...
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu