Uwaga,uwaga po dosc dlugich rozwazaniach zdecydowalem jak narazie zakup folderu odlozyc na pozniejsza chwile ze wzgledu na nie korzystny kurs walutowy...;/
Ale i tak musze zaopatrzyc sie w jakies urzadzenie przydatne do Ciecia... i wybor padl na wspamnianego Victorinox model prosty dlugie ostrze i cos do otwierania butelek...
w moim miescie mam hurtownie co to rozprowadza... wiec nawet koszty wysylki spadaja do zera... a jak zauwazylem na allegro to do 50 na pewno moge go dostac jak nie taniej...
Mam nadzieje ,ze przyda sie jako nóz a nie jako zabawka ,bo takie zdanie mialem do tej pory co do Victorinox...;/
Opinie o nożach CRKT
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
21 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: Opinie o nożach CRKT
Duży Vicek to w żadnym razie nie jest zabawka, choć oni i zabawki robią.
Wyroby tej firmy używane są przez wojsko. Były także używane w NASA (cyber tool). 100 razy lepiej kupić taki nóż, niż nożopodobny folder.
Osobiście do Vicków nie mam szczęścia, bo dwa, które miałem, zostały odemnie wycyganione. Też będę musiał uzupełnić braki w tym zakresie. Zwłaszcza, że zbliża się sezon, a duży blokowany śrubokręt, który występuje w niektórych modelach świetnie sprawdza się jako łyżka do opon rowerowych.
Wyroby tej firmy używane są przez wojsko. Były także używane w NASA (cyber tool). 100 razy lepiej kupić taki nóż, niż nożopodobny folder.
Osobiście do Vicków nie mam szczęścia, bo dwa, które miałem, zostały odemnie wycyganione. Też będę musiał uzupełnić braki w tym zakresie. Zwłaszcza, że zbliża się sezon, a duży blokowany śrubokręt, który występuje w niektórych modelach świetnie sprawdza się jako łyżka do opon rowerowych.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nóż Rambo- ciekawostki
- Ponad rok temu
-
Benchmade Gamer - Pochewka
- Ponad rok temu
-
Takie tam ... nóż 'prawie' ratowniczy
- Ponad rok temu