Łączmy się w bólu [*]
Napisano Ponad rok temu
Apeluję o łączenie się ze mną w bólu, mile widziane kondolencje.
[*] dla worka który pewnie w tej chwili jest obkładany rękami tych niegodziwców
Napisano Ponad rok temu
Pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Może jakaś konkurencja?
[*]
Napisano Ponad rok temu
Wątpię żeby to była konkurencja, mieszkam na patologicznym osiedlu a tutaj wystarczy mocniejsza kłódka żeby przyciągnąć ciekawość zachłannych
Napisano Ponad rok temu
Proponuję ząłożyć monitoring złożony z peceta i kamerki netowej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Straty nie są ogromne bo na kilkaset złotych, ale najbardziej wk$%ił mnie brak szacunku i ich bezczelność.
Drzwi jak dobrze pójdzie wstawi spółdzielnia mieszkaniowa bez kosztów z mojej strony.
Przed chwilą była policja u mnie dopytywać o szczegóły, jakby nie było tamto miejsce już nigdy nie bedzie takie jak dawniej
[*]
Napisano Ponad rok temu
Człowiek sobie ciężko trenuje, wylewa litry potu, poświęca się, medytuje, nic nigdy nikomu złego nie zrobił i tu przyjdą "pakery ze siłki" i zrobią w nocy demolkę bez powodu...
Znam wielu przeciwników karate i wiem z czego sie bierze ich antypatia. Z tego, że po prostu nigdy nie byli na żadnym treningu i nie wiedzą jak karate wygląda "od podszewki" i, jak to określają "karate to nie walka, tylko machanie i czarowanie rękami"
Zwykli ludzie, niewtajemniczeni w karate nie zrozumieją idei treningu i z tym się trzeba pogodzić, że zawsze będą przeciwnicy, alę żeby demolować dojo, to mnie zszokowało 8O
Współczuję...
Napisano Ponad rok temu
[*]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze Lyba Tobie tez jakas gimnazjalna paczka narobila dymu. oni lubia niszczyc dla samej idei.
Napisano Ponad rok temu
W każdym razie jak jakimś cudem dowiem sie kto to to zrobię z dupy jesień śreniowiecza
Ostatnio biegając po Rzeszowie, trafiłem na 3 trzynastolatków kozaków, jeden zaszedł mi droge i myśli że zmienie kurs biegu i jeszcze przeproszę. Dostał z bara tak że go aż obróciło, cos posapał a ja pobiegłem dalej.
Źle sie dzieje panowie :?
Napisano Ponad rok temu
Itosu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Albo złodziei ruszyło sumienie, albo się przestraszyli moich codziennych wrzasków typu:"zapie... skurw... chu..." :-)
Napisano Ponad rok temu
Ekipa naprawcza była bezrobotna (w dobie kryzysu to normalna rzecz) więc sami postanowili sobie pracy narobić. Przynieśli worek jak przyszli zrobić to co rozje....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Andrews Nakahara - Kyokushin IKO-1 niebieskim pasem BJJ
- Ponad rok temu
-
Spotkanie liderów światowego kyokushin
- Ponad rok temu
-