Akiro Gona entrance :)
Napisano Ponad rok temu
tak przy okazji mala dygresja: koles to nakrecil swoja kamera ze swojego miejsca.... widziecie klatke w ogole 8O zawsze mnie fascynowalo po jaki ch... isc skoro sie siedzi na takim miejscu, ch...a widac itd toz te ppv kosztuje mniej od takiego bileta
Napisano Ponad rok temu
tak przy okazji mala dygresja: koles to nakrecil swoja kamera ze swojego miejsca.... widziecie klatke w ogole 8O zawsze mnie fascynowalo po jaki ch... isc skoro sie siedzi na takim miejscu, ch...a widac itd toz te ppv kosztuje mniej od takiego bileta
atmosfera, plus jak widać masz olbrzymi telebim... w sumie ppv wcale nie jest takie tanie: 55 dol za sam main card :>
Napisano Ponad rok temu
Jon Fitch o wejściu swojego sobotniego przeciwnika Akihiro Gono oraz o sytuacji między rundami kiedy w narożniku Gono stało dwóch gości przebranych za kobiety:
Nie wierzyłem własnym oczom. “Crazy” Bob Cook musiał zwracać mi uwagę abym się skupił na walce ponieważ między rundami nie wiedziałem co się dzieje, to było szalone…
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale klimat jest lepszy niz na niejednym koncercie!
Napisano Ponad rok temu
chociaz i tak Gono mial najlepsze wejscie w Pride przy Age Age Every Night DJ'a Ozmy
Napisano Ponad rok temu
Akurat tam gdzie ten ziomek siedzi to podejrzewam nie wiecej niz 20/30 $ dal za bilet.
Lub byc moze ktos mu dal po prostu wejsciowke,moze z pracy albo dostal bilet w prezencie.Czasem tak bywa.Pozatym tak jak ktos wczesniej dodal atmosfera gali,to ze bylo sie na Ufc etc robi Swoje.Rozumiem byc na takim miejscu raz/dwa w zyciu ale staly fun MMA na cos takiego by Sobie chyba nie powolil .
Napisano Ponad rok temu
z mmarocks:
Jon Fitch o wejściu swojego sobotniego przeciwnika Akihiro Gono oraz o sytuacji między rundami kiedy w narożniku Gono stało dwóch gości przebranych za kobiety:
Nie wierzyłem własnym oczom. “Crazy” Bob Cook musiał zwracać mi uwagę abym się skupił na walce ponieważ między rundami nie wiedziałem co się dzieje, to było szalone…
Gono madry gosc.Chcial uzyc bron "psychologiczna" by odwrocic uwage Fitcha od walki
Napisano Ponad rok temu
...
Ale klimat jest lepszy niz na niejednym koncercie!
Zgadza sie klimat naprutych Jankesow krzyczacych "wydlub mu oczy "etc jest niezastapiony 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
vale tudo sosnowiec
- Ponad rok temu
-
X Fights Poznan-??
- Ponad rok temu
-
KAPMMA
- Ponad rok temu
-
UFC94 video
- Ponad rok temu
-
UWAGA! W tematach GSP vs PENN , ponizej SPOILERY!!
- Ponad rok temu
-
Gina Carano w reklamie Pepsi
- Ponad rok temu
-
Nastula w ...
- Ponad rok temu
-
Beast of the East 24/01/09 (wyniki)
- Ponad rok temu
-
WEC 38 Video(Bez Spojlerów!!!)