Daniel Sołtysiak w Team Mr. Perfect
Napisano Ponad rok temu
W związku z ostatnimi nagłymi wydarzeniami pragne poinformować was o tym, iż Polski zawodnik i trener ze Słupska Daniel Sołtysiak podpisał roczny kontrakt z grupą Team Mr. Perfect i wczoraj 26.01.2009 wyleciał z lotniska w Berlinie do Holandii aby trenować pod okiem Ernesto Hoost'a i grupą związanych z jego gym'em trenerów oraz wielu uznanych zawodników trenujących w tym teamie. Wszyscy trzymamy kciuki aby ciężką pracą i wysiłkiem udało mi się robić jak największe postępy i wypromować tak aby dostał szansę regularnego występu na renomowanych galach wśród najlepszych ponieważ jest to wyjątkowa szansa dla Polskiego zawodnika znaleźć się w tak zacnym gronie. Osobiście mam cichą nadzieje, że w przyszłości będziemy mogli oprócz Pawła, który ostatnio średnio sobie radzi oglądać innego Polskiego zawodnika gronie najwybitniejszych fighterów K 1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pytanie do tillman: skad ty jestes i skad wiesz takie zeczy ze postanowiles to napisac na forum????
Napisano Ponad rok temu
Poproszono mnie o zamieszczenie poniższego sprostowania:
Pan Daniel Sołtysiak NIE JEST w Team Perfect, nie podpisał żadnego kontraktu, jak również Ernesto Hoost (właściciel Team'u) nigdy nie zamierzał podpisać żadnego kontraktu z Panem Sołtysiakiem.
Padnie pytanie skąd wiem ? Ze źródła. Nie jest tajemnicą że PZMT ma bliskie kontakty z Team Perfect - dostałem na ten temat informację od Pawła Słowińskiego niecałą godzinę temu (jak ktoś gdzieś napisał w Holandii też czytają budo)
Nie wiem gdzie obecnie przebywa Daniel, może jest w Holandii, może gdzie indziej, może trenuje - jeżeli tak to życzę mu powodzenia. Jeżeli okaże się że sytuacja ulegnie zmianie (mówię o członkostwie Daniela w Team Perfect) to na pewno przekażę taką informację.
Napisano Ponad rok temu
No to może ja dodam 2 grosze:
Poproszono mnie o zamieszczenie poniższego sprostowania:
Pan Daniel Sołtysiak NIE JEST w Team Perfect, nie podpisał żadnego kontraktu, jak również Ernesto Hoost (właściciel Team'u) nigdy nie zamierzał podpisać żadnego kontraktu z Panem Sołtysiakiem.
Padnie pytanie skąd wiem ? Ze źródła. Nie jest tajemnicą że PZMT ma bliskie kontakty z Team Perfect - dostałem na ten temat informację od Pawła Słowińskiego niecałą godzinę temu (jak ktoś gdzieś napisał w Holandii też czytają budo)
Nie wiem gdzie obecnie przebywa Daniel, może jest w Holandii, może gdzie indziej, może trenuje - jeżeli tak to życzę mu powodzenia. Jeżeli okaże się że sytuacja ulegnie zmianie (mówię o członkostwie Daniela w Team Perfect) to na pewno przekażę taką informację.
Dokładnie także chciałem spostować mojego posta napisanego na podstawie informacji otrzymanych od obecnych trenerów z klubu Daniela, który wyleciał trenowac do Holandii ale Team Mr. perftect to kompletna bzdura za co przepraszam forumowiczów ponieważ sam padłem ofiarą tego kłamstwa bądź wymysłów ludzi związanych z otoczeniem Daniela ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Natłok informacji, bałagan i bajzel w necie.
- Ponad rok temu
-
Liga A-1 z turniejem pierwszego kroku i sparingami - relacja
- Ponad rok temu
-
BOKS I MUAY THAI W ŁODZI GDZIE NAJLEPIEJ ???????
- Ponad rok temu
-
Pytanie
- Ponad rok temu
-
Sprzęt bokserski dobre sklepy ???
- Ponad rok temu
-
Legia Warszawa
- Ponad rok temu
-
Muay Thai - symetria