Affliction - spoiler
Napisano Ponad rok temu
kazdy cios arlovskiego to byl stres zeby nie bylo ko a pozniej jeb i lezy i kwiczy D
Napisano Ponad rok temu
Tito: "let me tell you how're you feeling right now"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To samo z mojej strony.Nie wiem jak wy chłopaki ale ja się strasznie bałem, Arlovski był szybki, ale jak zobaczylem jak uderzył w pięść Fiodora swoją szczęką a potem poprawił w ziemie... musialem zatkać se buzie, bo bym obudził rodzinke Dalej ręce mi się trzęsą, masakra.
Arlovski był mega szybki.
Spokój Fedora mnie powala.
Napisano Ponad rok temu
Ale trochę przesadził... z latającym kolanem do Fedora?
Ktoś jeszcze miał wrażenie, że Fedor był jakiś bardziej spięty niż zwykle? Czy to tylko moje nerwy?
Napisano Ponad rok temu
Poczekał aż Arlowski stał się bardziej pewny siebie, ale kiedy ten pozwolił sobie na zbyt wiele (nikt nie może atakować Fiedżii tak efektownymi akcjami jak latające kolano), zdecydował że Andrei musi już iść spać :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... Napewno musi sie lepiej przygotowac do starcia z Barnettem, bo on nie ma takiej szklanej szczeki ja Arlovski.
Ale po tym co Barnett dzis pokazal raczej nie ma obaw ze moglby skonczyc Fedora
Napisano Ponad rok temu
“No, He's my friends.”
“Now I just want to go home.”
Z sherdog.com
Czyli co... ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przez pół walki prowokował Arlovskiego do ataku. Pewnie Andrej robi jakis blad atakujac i to skrzetnie wykorzystał.
Ciekawa rzecz: Arlovski dostał za walke 1.5 miliona, gdy Fiodor tylko 300 tyś. Cos mi tu nie gra....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Caly czas mialem w glowie te slowa Roacha,ktory ze spokojem oznajmial ,ze Fedor padnie od ciosow Andrei bo jego boks jest bardzo slaby.
A tu Andrei od poczatku swietnie atakuje z dystansu Fjedzie,ktorego ciosy slabo dochodzily bialorusina.Bardzo dobra taktyke mieli z Roachem,bo wiedzieli ze tylko w boksie Andrei jest lepszy.Mysle K#urwa zaraz boom!! i Fedor padnie jak tak dalej pojdzie. 8O
Ale tak jak powiedzial Roachowi ,Millen przy zakladzie to bedzie walka MMA a nie boks.
Arlovski sie spoufalil i flying knee mu sie zachcialo i boom.Niema Arlovskiego!! 8O
Tak szybko to sie stalo,ze nawet niezczailem dokladnie,tylko patrze Andrei lezy a mi szczena opadla i az podskoczylem z krzesla doslownie.Zreszta polowa Pubu tak samo!!!
Andrei bedzie zalowal tego kolana do konca zycia!!!!
Niemoge sie powstrzymac i mysle ciagle co by bylo gdyby Arlovski uzywal glownie boksu,
wyraznie dominowal do momentu wpadki.
Wogule Andrei wygladal dzis swietnie,szybkie ciosy,praca nog etc.Widac Roach z nim ostro pracuje.
Apropo czy to byl lucky punch na slepo czy swiadoma kontra ,niewiem juz sam.
Wogule musze jeszcze walke obejrzec na spokojnie,i zaraz tak zrobie.
Mysle ,ze chcialbym zobaczyc rewanz
Dodam tylko tyle ze niepamietam kiedy ostatnio az tak przezywalem walke,gdyby wiekszosc gal mma tak na mnie dzialala,to przewiduje szybki zawal serca w najblizszych kilku latach 8O
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
[Spojler!!!!]UFC 94: St. Pierre vs. Penn 2
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Fiodorem z NBC
- Ponad rok temu
-
polacy w rankingu gnp