hehe fajnie jakby zrobili rewanz i GSP w rashguardzie by pojechal BJ Pennahttp://www.mmarocks.pl/?p=8831#more-8831
[Spojler!!!!]UFC 94: St. Pierre vs. Penn 2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na jego miejscu na ważenie rewanżu wszedłbym w stroju płetwonurka
Napisano Ponad rok temu
w rashu z długim rękawem, w spodniach aokiego i w... czepku
na jego miejscu na ważenie rewanżu wszedłbym w stroju płetwonurka
albo w tym hałerze bramkarza Petra Cecha i masce Hanibala Lectera
Napisano Ponad rok temu
dokladnie moze to danuta nakazuje bidżejdżejowi i jego braciaszkowi robic caly szum aby zrobic kolejny rematch (ja bym swoja drogia kolejny raz chetnie zobaczyl jak GSP w programi gotuj w georgim, robi hawajskie mielone), bo dawno chyba zadna walka nie byla tak rozdmuchana i wyczekiwana w UFC jak wlasnie GSP i BJ
Slava
Dokladnie.I dawno zadna nie byla tak jednostronna
Napisano Ponad rok temu
pisanie o zawodniku MMA który trenował karate,zapasy, Boks, Brazilian Jiu-Jitsu, Muay Thai, vel "karateka" to moim skromnym zdaniem nieco przesada.[/quote]
Z tego co slyszalem na gali mowili ze jego ojciec to jakis karate master; moze trenowal i boks i zapasy i muay thai, ale jak walczy to ja osobiscie widze tylko karate i brazilian jiu-jitsu. Wystarczy spojrzec na jego sylwetke(polozenie ciala, glowa i tulow prosto), garde(typowa dla karate tradycyjnego), dystans(w ktorym wlasnie karate jest najbardziej skuteczne) i sposob walki w stójce(czekanie na atak przeciwnika, zejscia pod katem i kontrataki). Generalnie jak slysze Rogana jak pierdzieli ze wzial z kilku styli to co najlepsze to mi rece opadaja(niech ktos mi pokaze elementy muay thai albo boksu, bo o nich wlasnie wspominal). Gdyby tak bylo to by skracajac dystans np zmienialby ulozenie ciala a tego nie robi. To co ja widze to koles ktory bardzo dobrze znajac karate, poprzez treningi i czeste sparringi z osobami cwiczacymi boks muay thai zapasy i zrozumienie ich sztuki walki dopasowal swoja tak, aby moc z nimi skutecznie walczyc. Ale osobiscie mysle ze ta "garda" niedlugo sie na nim zemsci jak trafi na kogos kto potrafi szybko niwelowac dystans.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wywiad z Fiodorem z NBC
- Ponad rok temu
-
polacy w rankingu gnp
- Ponad rok temu
-
Vlog o Fjiodorze przed Affliction