[Spojler!!!!]UFC 94: St. Pierre vs. Penn 2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Diazowie sa bodajze z LA takze nietakie znowu z nich redneki 8)
Napisano Ponad rok temu
Diazowie sa bodajze z LA takze nietakie znowu z nich redneki 8)
Stockton, California i moj kumpel wlasnie stamtad jest, jego zdaniem to oni sa super rednecki - mowia jakby w trailerach sie wychowali
Napisano Ponad rok temu
wymyśliliby chociaż coś lepszego, to żałosne jest :?
żałość pełna, ale hawajski team straszy komisją (prawie jak w polskiej polityce). dziwie się, że zawodnik tej klasy co BJJ daje się wciągnąć w takie gierki. z drugiej strony przed walką rzucił taką subtelną aluzję, że jak ktoś odklepuje ciosy to jest "like a little bitch", a sam do kolejnej rundy nie wyszedl.
GSP po raz kolejny pokazał klasę, skromny, pracowity i niesamowicie utalentowany gosc.
Napisano Ponad rok temu
GSP..jedno slowo. WOW. To nie czlowiek. Kurde chcialbym go zobaczyc w starciu ze spiderem. To by bylo dopiero walka....moze keidys...
W ogole to dziwne ale gala mi sie podobala. Nawet bardzo. Choc nie bylo na niej wielkich nazwisk i wielkich walk. Sporo w ogole smiesznych aspektow. Np wlasnei te bekneicia guidy albo jakis fan pocalowal bj penna podczas gdy on na ring wychodzil. Juz nie wspomne o komentowaniu. Pare razy wybuchnalem smiechem. Joe to funny guy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Troche długo sie wczytuje ale warto rzucić okiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piekna dominacja GSP.
Cieszy mnie ze Lyoto wygral, bardzo go lubie i podoba mi sie jak walczy. Fajnie jest zobaczyc taki koniec rundy:)
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o Diaz bothers czy o Guide i jego brata.
Chodzilo mi o Guide.
Napisano Ponad rok temu
Edit: w linkach Saku pokazane jest że coś może być narzeczy z tym smarowaniem, kwestia tylko czy ktoś skutecznie pilnował wycierania tego przed rundami?
Jones to moja nowa nadzieje na nowego efektownego mistrza, byle tylko się nie pogubił tak jak Hari.
Napisano Ponad rok temu
Słuchaj, nigdy nie oszukałem w moim życiu. Powiem ci coś, nigdy nie powiedziałem źle o B.J. Pennie. Nigdy nie odpowiadałem na to co on mówił. Zawsze miałem pełen szacunek. Nawet po walce podszedłem i powiedziałem mu, “Hej, głowa do góry. Możesz być dumny. Jesteś twardym facetem. Pozostałeś w ringu przez długi czas.“ Teraz powiedział do mnie coś, co mnie bardzo niepokoi. Powiedział, że biorę sterydy oraz, że byłem niewytrwały. Jest to naganne, ze sportowego punktu widzenia. Teraz jeszcze mówi, że oszukuję, ponieważ używam wazeliny. zródło-fight24.pl
Nie wiem jak was ale mnie drażni Bj Penn, to co robi jest słabe i źle o nim świadczy..Przegrał zdecydowanie i nie potrafi się zachować.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Slava
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wywiad z Fiodorem z NBC
- Ponad rok temu
-
polacy w rankingu gnp