ale Schilt jest zbyt nudny heheh
Zgadza sie.Moim zdaniem Schilt niema jakiejs nadzwyczajnej stojki.Na jego korzysc dziala fakt ze trudno sie z nim walczy ze wzgledu na zasieg jaki posiada/jego warunki fizyczne.
Napisano Ponad rok temu
ale Schilt jest zbyt nudny heheh
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam,
Do listy można by jeszcze dopisac LilNoga który jest amatorskim mistrzem Brazylii i zdaje się boksował w kadrze tego kraju.
Ktoś wspominał wyżej Cung Le. To jest facet który chyba jako jedyny fighter MMA potrafi wsadzać przeciwnikom side kicki, axe kicki i obrotówki nie dając się przy tym zabić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chociaż np nie widziałem kope lat walki MMA w której ktoś okopałby przeciwnikowi uda doprowadzając do poddania (w stylu Słowińskiego).
Mnie zastanawia jak to się dzieje ze w UFC tak rzadko używa się łokci w stójce. Przepisy zabraniają tylko uderzania łokciem w dół, wiec zastanawiam się dlaczego w klinczu tak rzadko ktokolwiek wsadza łokcie. Nie śledzę każdej walki UFC ale nie pamiętam chyba ani jednego KO z łokcia w stójce.
OffTopOn:
Laska Arlovskiego to Patrycja Mituła, jakaś modelka. Ale bez rewelki jak dla mnie :wink:
OffTopOff
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wcale nie byla i jak to kurwa bez rewelki ? na nk ma fotki z Andreiem i nie pisze ,ze byla
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chociaż np nie widziałem kope lat walki MMA w której ktoś okopałby przeciwnikowi uda doprowadzając do poddania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.....Ciekaw jestem jak trenuje Arlovski.
.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu