bjj poznań
Napisano Ponad rok temu
nie jest do pizdy. to i owo udawało mi się ugrać na zawodach judo właśnie dzięki parterowi bjj1/2 parteru bjj (czyli tego co w typowym treningu judo sportowego pod zawody judo jest do pizdy)
Napisano Ponad rok temu
nie rozumiem podniesienia cisnienia "kocyka" spowodowanego tym ze dla mnie treningi u mutanta sa najlepsze w poznaniu. zdania nie zmienie, jezeli jego jest inne sznuje je. nie wiem u kogo trenuje ale jego trener zapewne takze zna i szanuje mutanta, jak kazdy ze srodowiska
Napisano Ponad rok temu
swoja droga to z symbolicznbych skladek za treningi z tego co wiem prawie nic nie zostaje w kieszeni trenera. nie jest to zrodlo utrzymania, po prostu trenujemy razem i tyle. nie odbierajcie zaproszenia na wspolny trening jednego z jego uczniuw za jakas reklame bo nie dosc ze to smieszne to jeszcze skonczy sie tak, ze zjebe dostane na treningu ze jakies nieautoryzowane akcje "marketingowe" ktorych jak wiadomo mucek sie brzydzi uprawiam.
pozdro dla wszystkich. Wesolych Swiat!!
Napisano Ponad rok temu
.
nie spotkalem w poznaniu lepszego trenera parteru!!!
o to mi chodziło i jestem daleki od podniesionego ciśnienia. znam Mutanta i wiem, że jest na pewno znakomitym judoką. Nie zgodzę się jednak, że jest najlepszym trenerem PARTERU w Poznaniu, bo jeśli chodzi o bjj są inne osoby, które znają się na temacie znacznie lepiej- Karol Matuszczak, Sławek Barczak, Rafał Szymański. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt
Napisano Ponad rok temu
Nie widze nic złego w tym, że sie różni od mojego. Gdybyś jednak miał ochote porzucać, pokulać troche kości wpadnij.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na gosci z bjj chyba sie mowi na nich grapler, graplerzy moze sie myle nie wiem
Na graplerow mowi sie wtedy , jesli chodzi o submission fighting :wink:
Napisano Ponad rok temu
też kula w płotna gosci z bjj chyba sie mowi na nich grapler, graplerzy moze sie myle nie wiem
Na graplerow mowi sie wtedy , jesli chodzi o submission fighting :wink:
Napisano Ponad rok temu
dobrze?
Napisano Ponad rok temu
niena tych co trenuja judo mowi sie judoka, a na tych co bjj grapler.
dobrze?
przetłumacz sobie, co znaczy słowo grappler
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Który klub BJJ ? - Wrocław
- Ponad rok temu
-
Który klub BJJ ? - Wrocław
- Ponad rok temu
-
Kto z was o tym wiedział ?? (ciekawostka)
- Ponad rok temu
-
Obóz sparingowy przed Mistrzostwami Europy
- Ponad rok temu
-
Dyskusja do: Harmonogram zawodów BJJ i SF na rok 2009
- Ponad rok temu
-
Obalenie
- Ponad rok temu
-
Harmonogram zawodów BJJ i SF na rok 2009
- Ponad rok temu
-
Roger Gracie
- Ponad rok temu
-
Marcos Neves Flexa seminarium we Wroclawiu 13 i 14 grudnia!
- Ponad rok temu
-
Po seminarium z Boca
- Ponad rok temu