Klub w Warszawie - prosze o opinie i namiary!!!
Napisano Ponad rok temu
zalezy mi na dobrej kadrze trenerskiej i przyzwoitych warunkach treningowych, oraz zeby byla sekcja kobiet (moja dziewczyna tez chce potrenowac)
prosilbym o jakies namiary (strony www, telefony do trenerów) i krotkie opinie
z góry wielkie dzieki!!
Napisano Ponad rok temu
Prakong
Kokoro
Pogoogluj.
Co do sekcji kobiecych to nie wiem - poszukaj stron klubów i pisz. Prawdopodobnie nie będzie problemów.
PZDR
P.S. Temat był poruszany na prawdę wiele razy. Wystarczy poszukać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trenowałem Muay Thai w kilku stołecznych klubach i akurat tych, w których byłem nie poleciłbym. Z różnych względów. Natomiast nie trenowałem w klubie Rosomak (Ursynów), ale widziałem kilku chłopaków z tego klubu i sprawiają wrażenie super wyszkolonych technicznie. Sam pewnie kiedyś się tam przejde. Może też spróbuj.Witam, byc moze temat trywialny - szukam dobrego klubu w warszawie odnośni estójki - najchętniej muay thay, moze byc tez kick.
zalezy mi na dobrej kadrze trenerskiej i przyzwoitych warunkach treningowych, oraz zeby byla sekcja kobiet (moja dziewczyna tez chce potrenowac)
prosilbym o jakies namiary (strony www, telefony do trenerów) i krotkie opinie
z góry wielkie dzieki!!
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo mocna sekcja Muay Thai, trenerzy Vice Mistrza Świata Muay Thai wagi open Michała Chmielewskiego i wielu medalistów mistrzostw Polski. Do tego świetna atmosfera i możliwość trenowania Sambo.
Pozdrawiam
Yamada
Napisano Ponad rok temu
zdecydowanie z kicka [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Podpisuję się pod tym. Miałem przyjemność odbyć kilka treningów u Piotraka (trenowałem w Piasecznie - kiedyś byla to jedna sekcja, czasami mieliśmy treningi właśnie z Piotrkiem), trenowałem również z "Ziemniakiem", który jest instruktorem w kickcenter. Klub ma również duże doświadczenie jeśli chodzi o kobiety
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oczywiście swoją decyzję podejme po odbyciu treningów tu i tam..nie ukrywam jednak że oprócz umiejętności i doświadczenia instruktorów ważne są dla mnie równiez takie rzeczy jak atmosfera, zaplecze klubu...
i byc moż ełupie pytanie, ponieważ najpierw wybieram się do Kickcenter, rozumiem ze jest tam tylko kick? i w tych formułach nie ma klinczu i kolan (a te techniki chciałbym tez poznac..)
niestety strona rosomaka nie działa..
pozdrawiam
no i udanej imprezy sylwestrowej!!!!
nie najebcie sie za mocno koledzy
Napisano Ponad rok temu
nie ma klinczu ani kolan. Semi to rodzaj lekkiej walki na refleks,to zupełnie inny rodzaj sportu niż formuły pełnokontaktowe jak kickboxing ful-contact, lowkick, czy Muay thaii byc moż ełupie pytanie, ponieważ najpierw wybieram się do Kickcenter, rozumiem ze jest tam tylko kick? i w tych formułach nie ma klinczu i kolan (a te techniki chciałbym tez poznac..)
l:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie ma klinczu ani kolan. Semi to rodzaj lekkiej walki na refleks,to zupełnie inny rodzaj sportu niż formuły pełnokontaktowe jak kickboxing ful-contact, lowkick, czy Muay thai
i byc moż ełupie pytanie, ponieważ najpierw wybieram się do Kickcenter, rozumiem ze jest tam tylko kick? i w tych formułach nie ma klinczu i kolan (a te techniki chciałbym tez poznac..)
l:
hmm..własnie szukam klubu w którym mógłbym podciągnąć stójke aby potem praktycznie zastosowac ja w zawodach typu shooto czy AL MMA, poniewaz moj bazowy sport to Judo i oólnie parter..zatem czy formuła light i semi przyda sie? czy raczej szukac klubu full ew. muay thay?
z góry dzieki za opinie.
Napisano Ponad rok temu
Mnogość rozwiązań które możesz zastosować w walce na zasadach MMA.
PZDR
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
NAK MUAY SZCZECIN - nowa sala, nowe sekcje ! Zapraszamy!
- Ponad rok temu
-
Pas bokserski
- Ponad rok temu
-
Badania do MT...
- Ponad rok temu
-
Kickboxing styl czy zbior regul do rywalizacji sportowej??
- Ponad rok temu
-
Kokoro Cup - 13 grudnia w Warszawie gala Kyokushin i K-1
- Ponad rok temu
-
Relacja z gali K-1 w Kazaniu - walczył Filip Rządek
- Ponad rok temu
-
Lekka wada ręki, a boks
- Ponad rok temu
-
OBóZ SPORTOWY M U A Y T H A I