Polska Vs Anglia- Gala Pride and Glory (Newcastle, UK)
Napisano Ponad rok temu
Jedną z walk wygranych stczył zawodnik United Gym Aleksandrów Łódzki- Kamil "Pączek" Krzemiński. Był to jego debiut w tej formule. Walkę zakończył sędzia w drugiej rundzie po kilku mocnych ciosach Kamila z dosiadu. Generalnie w czasie walki Kamil dominował całkowicie, sprowadzał przeciwnika, atakował z dosiadu. Jego przeciwnik uciekł kilka razy ze skończeń ( trójkąt) rozbijając Pączka o matę. Po walce Karl Merry został zatrzymany w szpitalu na dłuższą hospitalizację...
Wiem również,że kolega z MMA Warszawa , Tomek Wiśniewski wygrał swoją walkę w 50s. kimurą.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Gratulacje dla naszych od United GYm:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wczoraj na wyspach odbyła się gala mma podczas której odbył się mecz Polska vs Anglia. Z czterech , trzy walki nasi zawodnicy zakończyli zwycięsko. Tak więc 3:1 dla Polski 8)
Jedną z walk wygranych stczył zawodnik United Gym Aleksandrów Łódzki- Kamil "Pączek" Krzemiński. Był to jego debiut w tej formule. Walkę zakończył sędzia w drugiej rundzie po kilku mocnych ciosach Kamila z dosiadu. Generalnie w czasie walki Kamil dominował całkowicie, sprowadzał przeciwnika, atakował z dosiadu. Jego przeciwnik uciekł kilka razy ze skończeń ( trójkąt) rozbijając Pączka o matę. Po walce Karl Merry został zatrzymany w szpitalu na dłuższą hospitalizację...
Wiem również,że kolega z MMA Warszawa , Tomek Wiśniewski wygrał swoją walkę w 50s. kimurą.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Gratulacje dla naszych od United GYm:)
Hi folks... see the full story here: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Both Kalim and Tomasz are great respected MMA fighters and we love them here in the U.K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fotki na mmapics.com >gallery> pride and glory
Walka Marcina Polczyka jest m/w na stronach 6-7
walka Pączka na 8-11
doskonale widac przebieg walki, dominacja Kamila w stojce, proby poddan z gardy (2 balachy, trojkat i omoplata) rozbijane przez Karla, dosiady Kamila i swietne gnp.
(Radziu jak mozesz daj znac o tej stronie Kamilowi, bo chwilowo jestem w PL i nie mam z nim kontaktu :-) )
i ja od 11 do 13
pzdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 88 - Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
UFC 88 -wyniki
- Ponad rok temu
-
Khalidov x Tabera
- Ponad rok temu
-
[Spojler!!!!!!!!!]BJ vs GSP
- Ponad rok temu
-
UFC 88 rozpiska
- Ponad rok temu
-
MMA Płock
- Ponad rok temu
-
Znamy już przeciwnika Xander Ribeiro na Sengoku :)
- Ponad rok temu
-
MMA Warszawa - nowy nabór do grupy MMA
- Ponad rok temu
-
Lennox Lewis potraktowany rzutem Judo :)
- Ponad rok temu
-
MISTROSTWA POLSKI STREFY ZACHODNIEJ AMATORSKIEGO MMA
- Ponad rok temu