UFC 88 -wyniki
Napisano Ponad rok temu
-Rich Franklin def. Matt Hamill by TKO (Kick to Ribs) at 0:39, R3
-Dan Henderson def. Rousimar Palhares by Unanimous Decision (30-27, 30-27, 29-28), R3
-Nate Marquardt def. Martin Kampmann by TKO (Strikes) at 1:22, R1
-Dong Hyun Kim def. Matt Brown by Split Decision (29-28, 28-29, 29-28), R3
-Kurt Pellegrino def. Thiago Tavares by Unanimous Decision (29-27, 29-27, 29-28)
-Tim Boetsch def. Michael Patt by TKO (Strikes) at 2:03, R1
-Jason MacDonald def. Jason Lambert by Submission (Rear Naked Choke) at 1:20, R2
-Ryo Chonan def. Roan Carneiro by Split Decision (29-28, 29-28, 28-29)
Napisano Ponad rok temu
Chuck chyba powinien w końcu kupić sobie wętkę - czas ustąpić młodym talentom :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Przeciwnik hendo to niestety slabiak, walka nudna jak flaki z olejem.
Napisano Ponad rok temu
Walka Lidella gorsza jak spod baru, bo pod barem rozwiazaliby to w 30 sek, a nie spacerowali 10 min. Wstyd. Powinni zwracac bilety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:? chyba nie wiesz co mówisz..Przeciwnik hendo to niestety slabiak, walka nudna jak flaki z olejem
Napisano Ponad rok temu
Co ty gadasz stary . Cios widoczny z kilometra ??? Błagam to nie boks. Jak to kiedyś powiedział Jakubek na treningu boksu do trenera Soczewińskiego ..... "Cep nie cep głowe urywa " A tak poważnie bardzo silny i szybki cios. Zadany co nawazniejsze w idealnym timingu. A co do mówienia o Palharesie słabiak???? stary nie pogrążaj się.Strasznie nie lubie stylu w jakim evans walczy. zajebiscie mnie irytuje. Cios widoczny z kilometra, chuck chyba sie starzeje naprawde ze zaliczyl tak ciezki ko w ten sposob.
Przeciwnik hendo to niestety slabiak, walka nudna jak flaki z olejem.
Napisano Ponad rok temu
No nie przesadzaj. Lidell oczywiście nie jest i nie będzie już w najlepszej formie ale pamiętajmy kogo przez ostatnie lata poskładał. To że mój ulubiony camp z Albuquerque ma na niego jakąś niesamowitą receptę to jeszcze nie znaczy że jest słabym zawodnikiem.Coraz bardziej zaczynam podziwiac Dane White'a, ktory potrafi wmówić ludziom, ze Lidell cos jeszcze umie i sprzedac to za ciężką kase, ba i jeszcze wykonczyc konkurencje!!
Walka Lidella gorsza jak spod baru, bo pod barem rozwiazaliby to w 30 sek, a nie spacerowali 10 min. Wstyd. Powinni zwracac bilety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to byla gala mma, stojke to on chyba tylko na ekranie widzial. walczyl slabo, stad komentarz. Ja rozumiem ze przeciwnika mial mocnego, ale nie pokazal w tej walce za wiele.
Od pierwszego 'wejscia w nogi' bylo widac ze prawie nic innego nie bedzie robil. Niska pozycja dana i w kolko 15 minut niemal to samo. poki koles bedzie tylko, nawet jesli zajebistym, ale tylko parterowcem i to walczacym w ten sposob to nie zagrozi nikomu z czolowki.
Porownujac do maia'i (jakkolwiek sie to odmienia) to roznica jak dla mnie w stylu i sposobie prowadzenia walki widoczna na kilometr.
Evansa nie lubie i nawet jesli nie mam racji to i tak z tego powodu bede sie trzymal swojej teorii lucky puncha
Napisano Ponad rok temu
Ależ Palhares ma całkiem solidną stójkę . Do tego jego szczęka jest niesamowita. Jest to kompletny zawodnik MMA z niewyobrażalnym wręcz parterem.no mowiac szczerze wali mnie kim on jest w swiecie parteru.
Napisano Ponad rok temu
Brown moim zdaniem nieslusznie przegral, calkiem skladna stojka, dobra pozycja glowy w klinczu, ucieczki z parteru, itp. Kontrolowal walke poza poczatkiem 1 rundy i koncowka 3.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wysmienicie je zatem ukrywalAleż Palhares ma całkiem solidną stójkę . Do tego jego szczęka jest niesamowita.
Napisano Ponad rok temu
Pamiętaj że Dan był olimpijczykiem w zapasach. A po drugie Palhares go raz ładnie o ziemię pierdolną . Do tego Dan mądrze zastosował bardzo defensywną taktykę. A co do ukrywania swoich umiejętności w uderzaniu. Z tego co w walce widziałem nie było te uderzanie tak złe . Do tego jego wybitni trenerzy mówią że dobrze uderza i ja im wierze. Co prawda w większości jego walk sobie nie po uderzał więc nie jest pewnie super obity w walkach w stójce. Myśle że dla niego będzie ta walka sporym doświadczeniem .Patologia byly wejscia w nogi. Tzn. ich nieudolne proby.
Napisano Ponad rok temu
zgadzam sie, ze uderzenia nie byly takie zle. Zaryzykowalbym twierdzenie, ze lepiej by wyszedl na uderzaniu niz na tych beznadziejnych probach obalen. Ok, raz walnal Danem o ziemie, ale nic z tym nie zrobil. No i w sumie nie chozi tu o fakt, ze Hendo to byly olimpiczyk. Wyciaganie lap do przodu i bieganie przez pol oktagonu to recepta na KO.
Zreszta ja jakos Hendersona nigdy nie lubilem, najpierw byl nudny, a teraz juz nie jest zbyt mlody i mistrzem nie zostanie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Khalidov x Tabera
- Ponad rok temu
-
[Spojler!!!!!!!!!]BJ vs GSP
- Ponad rok temu
-
UFC 88 rozpiska
- Ponad rok temu
-
MMA Płock
- Ponad rok temu
-
Znamy już przeciwnika Xander Ribeiro na Sengoku :)
- Ponad rok temu
-
MMA Warszawa - nowy nabór do grupy MMA
- Ponad rok temu
-
Lennox Lewis potraktowany rzutem Judo :)
- Ponad rok temu
-
MISTROSTWA POLSKI STREFY ZACHODNIEJ AMATORSKIEGO MMA
- Ponad rok temu
-
hardcore trening gsp - musicie to zobaczyć !!!
- Ponad rok temu
-
Akademia Sarmatia Trójmiasto - zapraszamy na treningi!
- Ponad rok temu