meia lua no chao w praktyce ;)
Napisano Ponad rok temu
robi to co potrzeba, wtedy i tam gdzie potrzeba.
jak juz swego czasu pisalem w budokanie, osobiscie jestem zwolennikiem uzupelniania capoeiry o inne sztuki walki (mi akurat pasuja sporty "matowe") jednak przy zachowaniu jej "czystosci" w czasie roda i jogo de capoeira.
ps. mam nadzieje uirapuru, ze jeszcze dane nam bedzie znowu zagrac w roda (a moze przy jakiejs okazji nawet pokulac sie )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
w zwiazku z tym zapraszam na pierwsza otwarta rode w NOWEJ (wiekszej, lepszej) Akademii Sztuki Capoeira, którą wystartowaliśmy wczoraj
26 września - Piątek
godzina 19:00-21:00
ul. H.Cegielskiego 1
będziemy grać do rytmów Regional: Banguela i Sao Bento Grande de Mestre Bimba
myślę, że spotkanie u nas byłoby naturalnym wynikiem rozpoczętej przez nasz film dyskusji
Napisano Ponad rok temu
...w zwiazku z tym zapraszam na pierwsza otwarta rode w NOWEJ (wiekszej, lepszej) Akademii Sztuki Capoeira, którą wystartowaliśmy wczoraj
to pochwalcie się jakimś zdjęciem czy czymś
A właśnie, w temacie budospotkań w roda, Crocodilo, Ty jesteś może z Abady? bo wiem że niedawno spotkaliśmy na otwartej roda we wrocławiu, tylko nie do końca mam pewność który to byłeś Ty
Napisano Ponad rok temu
Wszystko się zgadza, tylko teraz ja nie do końca pamiętam kim był tajemniczy CabeloA właśnie, w temacie budospotkań w roda, Crocodilo, Ty jesteś może z Abady? bo wiem że niedawno spotkaliśmy na otwartej roda we wrocławiu, tylko nie do końca mam pewność który to byłeś Ty
. btw Fajnie wiedzieć z kim się na forum dyskutuje. Może rzeczywiście taka budoroda byłaby fajna.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tez uwazam, ze tak dlugo jak kopniecia i techniki sa wykonywane technicznie to jest ok.
Napisano Ponad rok temu
ps. piekny timing
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Po czym poznać dobry Berimbau??
- Ponad rok temu
-
Najważniejsza impreza w roku
- Ponad rok temu
-