Suplementacja!
Napisano Ponad rok temu
-Witaminki i mineraly
-Glukozamina
-Bialko
-Kreatyna
-Omega 3
-Bcaa
-ZMA
-Tribulus
-Spalacz
Nie wiem czy to dobra kombinacja oraz jakich firm produkty wybrac wiec Prosze o pomoc!
Napisano Ponad rok temu
Jak masz pannę, to odczuje działanie tribulusa (Ty zresztą też).
Napisano Ponad rok temu
W wieku 19 lat ? JAAAASNE ...
Napisano Ponad rok temu
białko
kreatyna..
zobacz ile piieniedzy oszczedzasz:) a to sprawdzone i dziala, tj glukozamina tez ale jezeli rzeczywiscie czujesz stawy.
Napisano Ponad rok temu
nom cos ala cykl a cel no bardziej sie wyrzezbic , sily przybrac.. ale interesuje mnie czy to pasuje czy moze cos innego dodac a cos odjac z tej listyJakiś konkretny cel i czy chcesz z tego jeden cykl zrobić?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czepiasz sie o szczegolyW wieku 19 lat ? JAAAASNE ...
blondas, jak sie chcesz rzezbic, to nie robisz sily, tylko bardziej wytrzymałosc mięsniowa. Mozesz sobie poprzeplatac silowke w cwiczeniach wielostawowych z robieniem definicji w izolowanych ino bladego pojecia nie mam co z tego wyjdzie, bo ja takich treningow nie walilem. No chyba, ze sprobowalbys 10x10 z priorytetem na gore, to wybicie cyca sie poprawi, barków równiez i nabierzesz w sumie jakościowej masy (tylko jak nie miales wczesniej kontaktu z silownia albo jest on minimalny, to zmodyfikowany trening dojczlandowskich ciezarowcow odpada).
sorry za odpierdalanie slow bez polskich znakow - zajebistego lenia mam i mi sie alta nie chce cisnac
Napisano Ponad rok temu
blondas, jak sie chcesz rzezbic, to nie robisz sily, tylko bardziej wytrzymałosc mięsniowa.
Ja sugeruję inne rozwiązanie (bo skoro mówimy o treningu, którego celem jest siła to domyślam się, że poza SW masz również dostęp do siłowni).
Jeśli chcesz rzeźbić, to spalanie fatu zostaw interwałom/aerobom.
Co do treningu z ciężarami - TYLKO ćwiczenia wielostawowe z dużym obciążeniem (*5 powtórzeń). W skrócie- znakomicie się tu sprawdzą treningi typu 5x5.
Dlaczego proponuję ten sposób, a nie trening wytrzymałościowy?
Jak pisałem redukcję zostawiam diecie i interwałom/aerobom.
Natomiast trening siłowy na dużych ciężarach ma za zadanie zabezpieczyć mięśnie przed spadkiem, który występuje przy redukcji. Wyrzut hormonów potęgujących anabolizm właśnie przy takim treningu jest największy.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli ktoś Ciebie pyta jak dość na pocztę, to odpowiadasz mu pytając czy potrafi chodzić? :wink:Mnie zastanawia, że nikt do tej pory nie napisał/nie zapytał o dobrze zbilansowaną dietę...
Napisano Ponad rok temu
Szczególnie że pokazuje przedtem swoimi postami że jego wiedza na ten temat jest nikła.
Zresztą bardzo wiele osób myśli że suplementy to taka droga na skróty i bez treningów i zbilansowanej dobrze dobranej do naszego celu diety i nawet sama kreatyna zrobi z niego prawdziwego skurw...
Więc jak masz dobrze zbilansowaną dietę nie wyrabiasz już na treningach i tym podobne?
Napisano Ponad rok temu
dobra akurat co do treningu to juz wiem o co kaman ale chodzi czy ten zestaw supli bedzie dobry czy moze go zmodyfikowac albo cos jest mi nie potrzebnegoo?:>
Jeśli nie masz dobrze zbilansowanej diety to wszystko jest niepotrzebne.
Co do supli - faktycznie masz podwieszone tematy - nie prościej poczytać?
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-Witaminki i mineraly
-Glukozamina
-Bialko (wg. braków)
-Omega 3
-Bcaa
-ZMA
Cyklicznie:
-Kreatyna
-Tribulus
-Spalacz
Jak chcesz poprawić rzeźbę, to przyda się spalacz i opcjonalnie jakiś NO-booster (możesz skorzystać ze stacku kreatynowego, to i stamina pójdzie bardziej w górę). Jeżeli zależy Ci na sile, to z tych cyklicznych sama kreatyna styknie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Maślanka
- Ponad rok temu
-
Czy BCAA to jest to samo co l-glutamina ?
- Ponad rok temu
-
Ból w barku
- Ponad rok temu
-
Stymulator hormonu wzrostu - kupować czy nie?
- Ponad rok temu
-
Przećwiczenie, czy wpływ antybiotyków?
- Ponad rok temu
-
jak połączyc drązek i pompki?
- Ponad rok temu
-
Spalacze tłuszczu
- Ponad rok temu
-
Sprzęt treningowy do pływania