SpinKick (Taekwonboys)
Napisano Ponad rok temu
Niemniej jednak jest to
film o Taekwondo WTF, co prawda z 2004 ale ja go dorwałem dopiero teraz.
Film opowiada o ulicznych bandziorach, którzy za pobicie lądują w więzieniu.
Dostają wybór: zostać w więzieniu i zostać wylanym ze szkoły albo ćwiczyć Taekwondo, wygrać na zawodach i utrzymać się w szkole Czyli standard
Film nie jest fabularnym odkryciem i mógłby być całkiem niezły gdyby dopracowano walki i uczynili je bardziej widowiskowymi.
W każdym razie obejrzeć można.
Jeśli ktos oglądał niech się podzieli swoją opinią.
Napisano Ponad rok temu
hmm... znalazlem jakas wersje 2 plytowa >.<...ale mam zle doswiadczenia po 'fighter in the wind' jak za cholipke nie mozna bylo znalesc dobrych napisow do 2 plytowej wersji rmvb ...
oby byl po ang ^.^ [ta wersja ktora sciagam...] jak bedzie to sie wypowiem
Napisano Ponad rok temu
ok dziekihehe, z internetu
Info poszło na priv.
jutro cos napisze o filmie jak mi sie dosciaga ... wolny internet troche mam wiec...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tylko te koreance takie strasznie podobne do siebie czy mi sie wydaje
jak byl 1 turniej to az do ostatniej walki nie wiedzialem czy oni sa czerwoni czy niebiescy ehehe ale ogolnie film fajny
tylko niech mi ktos powie jak to mozliwe ze ten mia-kyu [czy min-kyu czy jak mu tam... ten 1 lider teamu] sie z nimi poklucil ,odszedl a potem znowu nagle w druzynie sie pojawil?...czy moze wtedy nie odszedl i tylko bil sie z tamtym kolesiem (?) jak to jest... >.<
Napisano Ponad rok temu
tylko niech mi ktos powie jak to mozliwe ze ten mia-kyu [czy min-kyu czy jak mu tam... ten 1 lider teamu] sie z nimi poklucil ,odszedl a potem znowu nagle w druzynie sie pojawil?...czy moze wtedy nie odszedl i tylko bil sie z tamtym kolesiem (?) jak to jest... >.<
Ale kiedy? Wtedy jak ten jeden z tych bandziorków pobiegł za nim i Min-kyu mówił, że kończy z Taekwondo i się lali pod szkołą?
Bo nie do końca wiem, ok który moment Ci chodzi bo tam się kłócili w sumie przez 3/4 filmu
BTW. Nie macie wrażenia, że w filmie grają osoby, które taekwondo raczej nigdy nie ćwiczyły?
Nawet jak już pod koniec filmu już są po tych wszystkich treningach i wygrywają zawody to mimo wszystko te walki są mocno na ciągane wg.mnie.
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie o ten moment w ktorym sie bil z bandziorem
bo myslalem ze wtedy odszedl a 5m pozniej znowu jest w ekipie i z nimi cwiczy a nie bylo zadnej sceny 'pojednania' :roll:
Napisano Ponad rok temu
też bym prosił o linka
linki wyslaneto i ja bym sie podlaczyl do prosby o linka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bob, Ron i Randy debiutuja w filmie
- Ponad rok temu
-
Beyond the ring
- Ponad rok temu