trening bokserski
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To znaczy że nie trenujesz i nie trenowałeś boksu i chcesz sam się do uczyć bo masz przerwę wakacyjną :roll:Mam prośbe mógłby mi napisać przykładowy trening bokserski taki dla "średniaka" trenuje bjj ale w wakacje przerwa a ie chce si zastac mam dostep do salkiz work
Samemu jest bardzo trudno się czegokolwiek nauczyć. Możesz załapać mnóstwo błędów/złych nawyków
Aby zobrazować sparafrazuję Twoje słowa: Mam prośbę mógłby mi napisać przykładowy trening bjj taki dla "średniaka" trenuje boks ale w wakacje przerwa a nie chce się zastać mam dostęp do salki z matą.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mylisz sieOśmielę się twierdzić że łatwiejsze jest trenowanie "boksu" (celowy cudzysłów) niż trenowanie "bjj"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no jak to nie, przecież można walczyć ze swetrem...BJJ natomiast nie masz jak trenować samemu... .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak nie możesz czekać, przejdź się do dowolnego klubu BJJ, jestem pewien że jest ich dużo :wink: .
Napisano Ponad rok temu
może, może, z taekwondo tez tak wpadaliHeh, jak kiedyś będę w Krakowie, może wpadnę :wink: .
Napisano Ponad rok temu
W Krakowie jest tylko jeden. Ale za to z...sty - Grappling Kraków :wink:...przejdź się do dowolnego klubu BJJ, jestem pewien że jest ich dużo :wink: .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mariusz Cieśliński( pytania)
- Ponad rok temu
-
Nowy zakaz WAKO
- Ponad rok temu
-
RAFAł SZLACHTA MUSI ODEJść
- Ponad rok temu