trening bokserski
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_HIPOLIT napisał
To znaczy że nie trenujesz i nie trenowałeś boksu i chcesz sam się do uczyć bo masz przerwę wakacyjną :roll:Mam prośbe mógłby mi napisać przykładowy trening bokserski taki dla "średniaka" trenuje bjj ale w wakacje przerwa a ie chce si zastac mam dostep do salkiz work
Samemu jest bardzo trudno się czegokolwiek nauczyć. Możesz załapać mnóstwo błędów/złych nawyków

Aby zobrazować sparafrazuję Twoje słowa: Mam prośbę mógłby mi napisać przykładowy trening bjj taki dla "średniaka" trenuje boks ale w wakacje przerwa a nie chce się zastać mam dostęp do salki z matą.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
budo_puent napisał
mylisz sieOśmielę się twierdzić że łatwiejsze jest trenowanie "boksu" (celowy cudzysłów) niż trenowanie "bjj"

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_jet napisał
no jak to nie, przecież można walczyć ze swetrem...BJJ natomiast nie masz jak trenować samemu... .

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
A jak nie możesz czekać, przejdź się do dowolnego klubu BJJ, jestem pewien że jest ich dużo :wink: .
Napisano Ponad rok temu
budo_jet napisał
może, może, z taekwondo tez tak wpadaliHeh, jak kiedyś będę w Krakowie, może wpadnę :wink: .

Napisano Ponad rok temu
budo_jet napisał
W Krakowie jest tylko jeden. Ale za to z...sty - Grappling Kraków :wink:...przejdź się do dowolnego klubu BJJ, jestem pewien że jest ich dużo :wink: .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Mariusz Cieśliński( pytania)
- Ponad rok temu
-
Nowy zakaz WAKO
- Ponad rok temu
-
RAFAł SZLACHTA MUSI ODEJść