Affliction 2
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jesli nie udalo mu sie z werdumem to mistrzowi taktyki jakim jest Fedor krzywdy raczej nie zrobi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nastepna walke Fedora przewidywalbym z Barnettem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możecie podać mi jakąś ciekawą walkę Tima, bo żadna jaką widziałem mi się nie podobała?
j/w
troche offtop.pasowało by by najpierw postawic fedora na przeciw rodaka datsika,ktory juz na kacie nokałt na pitt bullu ma :wink:
Napisano Ponad rok temu
A ostatnia :roll:Możecie podać mi jakąś ciekawą walkę Tima, bo żadna jaką widziałem mi się nie podobała?
Napisano Ponad rok temu
datsikowi sie zeszlo troszku.
Sylvia nie musi byc widowiskowym zawodnikiem, wazne zeby wygrywal. A jakby nie patrzec dwa razy arlovskiego pojechal.
B.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Drugi raz powtorze.Datsik ma potencjał i tez rusłan.najpierw datsik troche poopowaiada fedorowi jak zrobil andrejowi ko i w tedy szanse fedora urosna ,a tak to zawsze niewiadomo kto komu bo to mma panowie mma.lajka to pop master ignor of polisz fajters powiada :wink:
znaczy, umarlo mu sie, jak glosza plotki. zeby znow nie bylo watpliwosci.'E's not pinin'! 'E's passed on! This parrot is no more! He has ceased to be! 'E's expired and gone to meet 'is maker!
'E's a stiff! Bereft of life, 'e rests in peace! If you hadn't nailed 'im to the perch 'e'd be pushing up the daisies!
'Is metabolic processes are now 'istory! 'E's off the twig!
'E's kicked the bucket, 'e's shuffled off 'is mortal coil, run down the curtain and joined the bleedin' choir invisibile!!
THIS IS AN EX-PARROT!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dream 5 - spoiler
- Ponad rok temu
-
Dream 5 Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
Poszukuje zawodników MMA mieszkających w Wielkiej Brytanii!!
- Ponad rok temu
-
UFN SPOILER !!!!!
- Ponad rok temu
-
UFC & Affliction Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
Affliction - spoiler
- Ponad rok temu
-
Liga typerów Takedown - MMAraton
- Ponad rok temu
-
Prawdopodobna rozpiska UFC 89
- Ponad rok temu
-
Rampage w areszcie