Affliction 2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
hmmm...Czynniki ryzyka i drogi szerzenia wirusa:
Naruszenie ciągłości skóry skażonymi narzędziami (tatuaże, zabiegi kosmetyczne, fryzjerskie, stomatologiczne)
Zakażenie płodu i noworodka od matki nosicielki
Przetoczenia krwi i jej produktów
Przygodne stosunki seksualne
Kontakty seksualne z nosicielami wirusa
Napisano Ponad rok temu
ekhem... w wiezieniach roznie bywa z tego co sie slyszy...
...
Napisano Ponad rok temu
ale przeciez saszka dawno juz z więźnia wyszedł, a dopeiro teraz sie żółtaczka ujawnila??
poza tym żółtaczka B jest chyba wyleczalna??
pzdr
Napisano Ponad rok temu
A ostatnia :roll:Możecie podać mi jakąś ciekawą walkę Tima, bo żadna jaką widziałem mi się nie podobała?
W tej walce nie zawalczył zupełnie nic. Nie rozumiem co tu można oglądać.
Chodzi mi o walkę w której coś pokazał.
Napisano Ponad rok temu
A ostatnia :roll:Możecie podać mi jakąś ciekawą walkę Tima, bo żadna jaką widziałem mi się nie podobała?
W tej walce nie zawalczył zupełnie nic. Nie rozumiem co tu można oglądać.
Chodzi mi o walkę w której coś pokazał.
Podobno pare razy sie zesrał podczas walki
Napisano Ponad rok temu
moze jakis jego kochanek zarazil albo sterylne wiezienne igly nieszczelne
ale przeciez saszka dawno juz z więźnia wyszedł, a dopeiro teraz sie żółtaczka ujawnila??
poza tym żółtaczka B jest chyba wyleczalna??
pzdr
Czytałem kiedyś pamiętnik jakiegoś kolesia co garował. Opisywał rózne sposoby samookaleczania (połyki, sznyty wiedeńskie itp) i wśród nich był sposób na żółtaczkę. Śledzika z kolacji zamiast zjeść, zawijali w folie i na 3 tyg na kaloryfer. Po tym czasie śledzik "dojrzewał" i żółtaczka murowana. A co za tym idzie pół roku zamiast w pierdlu to w szpitalu wśród pielęgniarek. A co do Alexa to chyba najbardziej prawdopodobne że zainfekował się podczas tworzenia pierwowzoru Affliction na swym grzbiecie
Napisano Ponad rok temu
Barnett to takze zaden przeciwnik.
wg mnie jezeli Fedor odejdzie w odpowiednim momencie z MMA pozostanie prawie niepokonany (na razie 1 przegrana). jedyne zagrozenie to rosnace gwiazdy w HW ... Gonzaga, moze Kongo...
a co do walki Randy vs Fedor... oczywiscie wielkie wydarzenie ale podejrzewam ze to bedzie kopia walki Fedor vs Mirco. duzy respekt wobec siebie, Fedor nie bedzie probowal szybko dojsc do wymiany ciosow.. ot walka strategow. wygrana przez decyzje dla Fedora.
smutne jest to ze po zniknieciu Pride'a znikaja dobrzy zawodnicy HW... (poza K-1) lista jest skromna a wyniki latwe to przewidzenia. widocznie przyszlosc to LHW ... czekam na walke Wando vs Anderson
Napisano Ponad rok temu
Jaka znowu porażka? 8O(na razie 1 przegrana)
Chyba zaden szanujacy sie fan mma nie uznaje tej nieszczesnej walki z Kohsaką za przegraną?
Gdyby nie ten przypadkowy łokieć - zresztą NIELEGALNY wedlug reguł Rings - to Fiod by go zabił, zresztą udowodnił to pare lat pozniej...
Fedziu jest niepokonany i tyle.
I nie, nie jestem jego fanboy'em, chociazby przez to co jego brat ma wydziarane na kolanie.
Napisano Ponad rok temu
a co ma?
Mesjasz to leszcz?
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Hmmmm... no nie wiem... nikt do tej pory mu tego nie udowodniłjedyne co moze zrobic to wcisnac jedna z tych swoich szybkich plomb, bo fjedzia mimo wszystko zelaznej szczeki nie ma.
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czemu Affliction zaproponowalo Fedorowi Arlovskiego...
bo Arlovski błysnął im na Banned walką z Benem
co by powiedzieć to była jedna z ciekawszych walk gali
Napisano Ponad rok temu
a co do walki Randy vs Fedor... oczywiscie wielkie wydarzenie ale podejrzewam ze to bedzie kopia walki Fedor vs Mirco. duzy respekt wobec siebie, Fedor nie bedzie probowal szybko dojsc do wymiany ciosow.. ot walka strategow. wygrana przez decyzje dla Fedora.
sądzę że walka z Randym bedzie przypominała drugą walkę z Colemanem
Napisano Ponad rok temu
Drugi raz powtorze.Datsik ma potencjał i tez rusłan.najpierw datsik troche poopowaiada fedorowi jak zrobil andrejowi ko i w tedy szanse fedora urosna ,a tak to zawsze niewiadomo kto komu bo to mma panowie mma.lajka to pop master ignor of polisz fajters powiada :wink:
znaczy, umarlo mu sie, jak glosza plotki. zeby znow nie bylo watpliwosci.'E's not pinin'! 'E's passed on! This parrot is no more! He has ceased to be! 'E's expired and gone to meet 'is maker!
'E's a stiff! Bereft of life, 'e rests in peace! If you hadn't nailed 'im to the perch 'e'd be pushing up the daisies!
'Is metabolic processes are now 'istory! 'E's off the twig!
'E's kicked the bucket, 'e's shuffled off 'is mortal coil, run down the curtain and joined the bleedin' choir invisibile!!
THIS IS AN EX-PARROT!!
W pierdlu siedzi:
Sasza
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dream 5 - spoiler
- Ponad rok temu
-
Dream 5 Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
Poszukuje zawodników MMA mieszkających w Wielkiej Brytanii!!
- Ponad rok temu
-
UFN SPOILER !!!!!
- Ponad rok temu
-
UFC & Affliction Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
Affliction - spoiler
- Ponad rok temu
-
Liga typerów Takedown - MMAraton
- Ponad rok temu
-
Prawdopodobna rozpiska UFC 89
- Ponad rok temu
-
Rampage w areszcie