Affliction - spoiler
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-Randy Couture
from sherdog :twisted:
Napisano Ponad rok temu
hehe prawda boli, mógłby nawet na polu golfowym walczyć ale to i tak Fedor zainicjował atak i tim nie miał niestety już nic do powiedzenia.a jankescy fanboye ufc juz sie pienią na róznych forach że to dlatego ze nie w octagonie, ze Tim nie był w formie, ze Randy i tak go zje... :roll:
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem mma na bardzo wysokim poziomie to czysta taktyka... ogladanie "all access" daje do myslenia. faceci cwicza do wycienczenia i padaja jak klody w pierwszej minucie walki.
przyszlosc mma to czysta taktyka... wg mnie jedynym wyzwaniem obecnie dla Fedora to starzejacy sie Randy.. nadal niezla kondycja, swietna technika i dobry taktyk.
reszta to mieso ... wytrenowane, pelne testosteronu
prosta analiza walki.. silvia w wielu walkach mial specyficzna garde.. lewa reka nisko.. co robi Fedor? pierszy strzal to zamarkowanie - prawy prosty z zakrocznej... zaskoczenie Tima ze w ogole wchodzi w stojke Fedor.. reszta to celne bomby.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podejrzewam, że następnym przeciwnikiem dla Fiodora jest Arlovski. Ma kontrakt z Affliction, jest byłym mistrzem UFC. W wadze ciężkiej pozostało już bardzo niewielu zawodników z górnej półki, którzy nie walczyli z Fiodorem. Został jeszcze wcześniej wspomniany Arlovski, Barnett, Couture. Nie wiadomo co będzie z CroCopem, ostatnio dość często ma kontuzje i nie walczy z przeciwnikami na wysokim poziomie. Poza trzema wymienionymi zawodnikami ciężko mi sobie przypomnieć kogokolwiek, kto stanowiłby jakieś wyzwanie dla Ostatniego Imperatora.
A Fabricio Werdum ?
Napisano Ponad rok temu
1. Arlovski generalnie zostal zapomniany przez Dana White... nie bez powodu planuje kariere w zawodowym boksie. gdyby widzial kase w MMA tam by dzialal. ma niezla stojke i to wszystko. nawet nie wiem czemu Dana sfinansowal jego MMA Access bo tak naprawde po samym filmie widac ze facet stawia tylko na stojke.
2. Barnett... kopia Silvy. Brak taktyki ... zreszta generalnie HW w MMA sie wykrusza... to zaczyna przypominac ruletke... Dana wymienia tylko zawodnikow ale tych samych. zero nowosci ....
3. Werdum... totalny parterowiec... dla takiego taktyka i stratega jak Fedor to zadna niespodzianka.
widze lekka nadzieje w G. Gonzaga... jest mlody... na niezla stojke i parter. zaczal dobrze w UFC, pozniej porazka... ale generalnie ma potencjal. jezeli Ch. Kongo poprawi parter tez ma szanse.. innych potencjalnych gwiazd nie widze...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.... ale do tego czasu, GO FEDOR!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Z drugiej strony ogladalem te walke kilka razy i nie wiem, kiedy Silva, tak podbil F.E. oko i rozbil glowe?
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sorry za OT, ale musiałem to napisać bo wkurza mnie taki sposób myślenia. Może to była ironia, może nie. Tak czy inaczej Fedor NIE zarobił tej kasy w 35 s. tylko pracował na nią przez długie lata, po wiele godzin dziennie na treningach. Tyle :wink:Swoją drogą fajną ma pracę w 35 s. zarabia pare tys $
Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
ale jaka taktykę mozna przyjąć na Fedora ??
ten facet nie ma słabych stron
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Liga typerów Takedown - MMAraton
- Ponad rok temu
-