Kadra Polski walczy w Tajlandii !!!
Napisano Ponad rok temu
O godzinie 16 polskiego czasu odbyła sie gala Muay Thai na Chaweng Stadium na wyspie Koh Samui.
Jako pierwszy walczył Marcin Parcheta z przeciwnikiem o nazwisku Mangkorntong. Marcin zakończył walkę poprzez KO łokciem w drugiej rundzie !!!
Jako drugi walczył Tomasz Makowski. Jego przeciwnik, Sornchai, poległ również w drugiej rundzie. Tym razem po lewym sierpowym !!!
Gratulujemy i czekamy na dalsze sukcesy !
Napisano Ponad rok temu
Jakieś fotki bądź filmy z tych walk będa dostęone w sieci???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To były pojedyncze walki czy mają tam zamiar powalczyć jeszcze?
Napisano Ponad rok temu
WMC Samui Camp staje się "modny"
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje....
WMC Camp zawsze byl modny, od samego poczatku byl zalozony da obcokrajowcow z zalozeniem zeby na nich zarabiac, oni nie szkola wlasnych tajskich zawodnikow
nie zebym byl przeciwko, sam w lutym tam bylem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Niech im PZKB zapłaci za wszystko to wtedy moze sie chwalić że walczy kadra a nie przypisywać sobie ich prywatne wyjazdy i walki!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Po co ta napinka :roll:
Napisano Ponad rok temu
"Farbowany lisku" przez twoje pisma Marcin ma zawieszone stypendium sportowe... Wiec wiesz gdzie swoje gratulacje mozesz wsadzic...Gratulacje....
Napisano Ponad rok temu
no pięknie ;p
Napisano Ponad rok temu
Jaka kadra??? Chłopaki sami płacą za wszystko od a do z a ktoś tu pisze ze kadra.
Niech im PZKB zapłaci za wszystko to wtedy moze sie chwalić że walczy kadra a nie przypisywać sobie ich prywatne wyjazdy i walki!!!!!!!!!
Matrix ten "ktoś" kto to napisał, to ja, Marek Wołosewicz, trener klubu Nak Muay Szczecin.
Marcin i Tomek są w kadrze Polski Muay Thai PZKB.
Za walki zawodowe płacą organizatorzy lub sponsorzy. W tym przypadku pojechali na własną rękę trenować i przy okazji walczyć, co nie zmienia faktu że są nadal w kadrze. Może gdzie indziej zostali by usunięci z kadry, nie wiem.
Marcin aktualnie walczy na amatorskim turnieju Prince's Cup organizowany przez WMF oraz MAT ( Muay Thai Association of Thailand ) i chociaż pojechał tam samodzielnie, PZKB zwraca Marcinowi poniesione koszty za ten turniej!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Klub boksu lub kickboxingu w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
Boks w Warszawie
- Ponad rok temu
-
ISKA-Polska
- Ponad rok temu
-
Obóz K-1 / MuayThai z Pawłem Słowińskim! 11-17.08.2008
- Ponad rok temu
-
Boks (reakreacyjnie)w katowicach lub najbliższych okolicach?
- Ponad rok temu
-
Obóz z Markiem Piotrowskim
- Ponad rok temu
-
zmiana przepisow w walkach w Lumpini
- Ponad rok temu
-
muay thai czy krav maga? wiem,że było ale
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Europy muay thai - transmisja na żywo z finałów!
- Ponad rok temu
-
wakacje w sosnowcu
- Ponad rok temu