dopiero dzisiaj obejrzalem ostatnia walke Kyshenko vs. Kido
i jestem pod wrazeniem z poczatku myslalem ze Kyshenko zzarla trema i stres(1 runda) ale 2 i 3 runda potwierdzila ze jest swietnym fajterem i...ma niezle szanse na mistrza jesli tak samo zaprezentuje sie w polfinalach.
Masato vs. Drago.
Masato mnie troche zawiodl mial trudnego przeciwnika ale spodziewalem sie po nim czegos wiecej po ostatniej walce mialem nie odparte wrazenie ze walczy jak Souver i ze moze nawet go jeszcze przegoni... natomiast w tej walce tak srednio to wyszlo..
Buakaw vs Sato.
Przed obejrzeniem walki Białorusina myslalem ze to najlepsza walka turnieju. Buakaw troche jest juz chyba zapewny siebie mimo to wygrywal z Sato..Ciezki nokaut Buakawa napewno jest nie lada wydazeniem. Mam wrazenie ze wczesniej dostal w watrobe i dlatego nie zabardzo mogl cokolwiek zrobic(przyjac gardy)i stal jak worek choc ...zdarzalo mu sie juz opuszczac garde i zgrywac mistrza unikow 8) . Dobra akcja Japonczyka w szczegolnosci ze przegrywal, ma sie czym cieszyc.
Souver vs. Stevelmans
Souver jest moim ulubiencem ale nie specjalnie popisal sie w tej walce. Jednak osiagnal swoj cel, nie zawsze trzeba dawac pokazow :wink: Stevelmans okazal sie niezlym przeciwnikiem moze w przyszlosci jeszcze bedzie czolowym zawodnikiem K1 maxx.
POlfinaly to (zamieszalem troche w opisie

O ile jestem przekonany ze Masato wygra z Sato to... obawiam sie ze moze zabraknac kolejnego mistrza w finale czyli Souvera Kyshenko pokazal niezla klase, Souver jednak ma doswiadczenie...Zobaczymy w pazdzierniku napewno bedzie swietna walka

Super fight Zambidis vs. Kraus
walka bardzo wyrownana zaknczyla sie remisem, niestety do dogrywki nie mogl wyjsc Mike(rozciecie czola), szkoda bo dogrywka moglaby byc ciekawsza niz cala walka i szkoda Zambidisa 2 raz pod rzad walka przegrana z dogrywka, a podoba mi sie jego wola walki(gdyby tylko mial chociaz te 5 cm wiecej... :roll: )
reszty walk nie widzialem

jak wam sie podobalo ? :wink: