T-Shirty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jedno co moge powiedziec, to wszelkie ciuchy z napisem Made in Brazil sa swietnej jakosci. Swietna bawelna, dobre nadruki.
Mam tshirt TapouT robiony w Meksyku i bylby fajny, ale jakos dziwnie sie w nim poce. Gorsza bawelna i tyle.
Niestety obecne projekty koszulek sa niestety wiesniackie. Najslynniejsi TapouT, Afliction, ExtremeCouture sa klonami samych siebie i gdyby nie wielkie loga w najgorszym stylu trudno by je bylo odroznic. Coz takie czasy....
Napisano Ponad rok temu
A może ktoś polecic jakąś fajną koszulkę do treningu i sparingu? Nie musi byc znanej firmy, wazne by była wygodna i nie kosztowała fortuny. Np. taką co mają ci goście w Fight Quest.
Napisano Ponad rok temu
A może ktoś polecic jakąś fajną koszulkę do treningu i sparingu?
sześciokanałowe włókno Coolmax, doskonale odprowadza wilgoć ze skóry, dając uczucie chłodu i komfortu, płaskie szwy itd.. ja w tym trenuje i sie swietnie sprawdza
Napisano Ponad rok temu
Przymierzam się do czegoś z firmy Under Armour np:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ale nie wiem czy jest sens.
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Jak chcesz kupic dziarska koszulke mma w sklepie to licz sie z tym, ze jest warta jakies 6, 7 zl, a placisz 4-krotnosc za nadruk.
za firmę się płaci w większości, bo nadruk tez grosze kosztuje, jak robią hurtowo ale trzeba przyznać, że np. Bad Boy ma zajebiście dobre ciuchy jakościowo i czasem opłaca się wydać pare zł więcej
Napisano Ponad rok temu
Nike Pro Ultimate i naprawdę nie miałem lepszej (a parę już sprawdzałem).
Przymierzam się do czegoś z firmy Under Armour np:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ale nie wiem czy jest sens.
Gubrin
POWIEM ci ze ma to sens i sam urzywam Under Armor!!!!! dobra jakosc!!!!
szczerze chcialem wczesniej kupic cos innego na treningi ale przypomnialem sobie ze mam Under Armor ktory zakupilem jak bylem w iraku i sprobowalem i powiem ci ze POLECAM NA MAX!!!!!
mam z krodkim i dlugim rekawem i daja rade
Napisano Ponad rok temu
Fedor trenował w dobitym dresie i chińskich trampach...
I teraz go UFC nie chce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
stary, nie zaczynaj treningu od kupowania ciuszków...
a co na golasa ma wystąpić ? kupi coś przyległego i będzie dobrze na baletach się prezentować ( rys ciała i mięśni ) :D
Napisano Ponad rok temu
Fedor trenował w dobitym dresie i chińskich trampach...
I teraz go UFC nie chce
Też bym nie chciał, żeby runął mit UFC, gdybym był jego właścicielem
Napisano Ponad rok temu
np ja bralem w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - jak sie ktos usmiechnie do mnie na privie to moge dac kod na 12% znizki bo mi akurat przyslali pare dni temua mozna prosic jakis link gdzie mozna taka koszulke zakupic ?
co do innych firm - mam gacie nike pro, a under armour mam koszulke i spodenki..
szczerze mowiac wszystko to to samo - dziala, dobrze odprowadza pot, daje uczucie milego chlodku itd - wiec napis producenta w tym wypadku nie jest az tak wazny.. w koncu umowmy sie ze to kawalek poliestru za 20 funtow, a nie rakieta kosmiczna za miliony dolarow..
Napisano Ponad rok temu
Miał ktoś? Wygląda nieźle i nie kosztuje dużo.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 86: Jackson vs Griffin rozpiska
- Ponad rok temu
-
MMA w wakacje w 3Mieście??
- Ponad rok temu
-
K-1 WGP 2008 FUKUOKA - Video(bez spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
Dream 5
- Ponad rok temu
-
Jan Błachowicz - wywiad - ME muay thai w Zgorzelcu /22-28.06
- Ponad rok temu
-
Tomasz Drwal na UFC 87
- Ponad rok temu
-
Kim Couture