z filmowego wora premier...
Napisano Ponad rok temu
właśnie wróciłem z Wanted. Jestem uchachany jak mały Jasio za komuny po obejżeniu 1 zagranicznej kreskówki w życiu
Nie ma to jak wiadro odmużdżającego kisielu (kiślu ) wylewajacego się na widza z ekranu po zajebiście zakończonej sesji
Po raz kolejny (popszedno był John R.) zostałem mile zaskoczony przez film, na który nastawilem sie totalnie luzacko i odstresowująco. Fabuła okazała się bardzo spójna i ciekawa, szkoda że nie rozwinieto tematu bractwa bo w pewnym momencie to już jak kod da Vinci się rozkręcało. Można by zrobić 3 godziny sieczki i suspensu, a tak była głównie sieczka i film krótszy. Ale nie zmarnowano w filmie ani jednej minuty.
AKCJA AKCJA AKCJA, przez ##### z niemulącymi wstawkami fabularlnymi które tylko wciagają w rozwoj wydażeń. Fajny bullet time (z małymi przekłamaniami fizyki, ale nie o zakręcanie chodzi)
Były 3 sceny pościgowe z samochodami i wszystkie były spierdolone jak Boga kocham. Tak kretyńskich akcji nie było nawet w wojowniczych żółwiach ninja. 1 scena jak Angelina ucieka viperem przed dostawczym furgonem (lodówą taką co ledwo się 60km/h toczy) i nie może uciec, LITOŚĆ !! 2 scena jak fruwają mustangiem i salta robią (jeszcze do przełknięcia). A na koniec 3 scena jak stara ruska łada goni pociąg, w ogóle dogania 8O i potem efektownie wpierdala się do wagonu :twisted: :twisted: :twisted: no żal
ale i tak kupa radości. masa niedoróbek, ale wszystko niknie w efektywności filmu.
na koniec tych wypocin dodam że zajebisty jest humor w filmie, przypomina ten z Fight Club.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
NO I WEEEEEEDS nowy!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Kung-fu panda ( )
John Hancock
Dark Knight
The Spirit
nowy Bond
jakiś film z Cage'em jako płatnym zabójcą, wygląda nieźle
Hellboy 2 !
Zbankrutuję na kino...
PS Szkoda, że Constantine 2 się zjebało...jedynka to jeden z moich ulubionych filmów.
Napisano Ponad rok temu
Dark Knighta z checia bym obejrzal. Joker bedzie zajebisty, az musialem w avatarze go umiescic hrhrhr :twisted:
Jak bylem na Hulku widzialem zwiastun Hancocka.... Moze byc niezla zwala z Smithem
Nowego Bonda trza obejrzec, Craig wymiotl w ostatnim 8)
Widzialem zwiastun HellBoya 2 i moze bedzie mozna obejrzec troche akcji, choc takich filmow nie lubie.. no i w zwiastunie Rammstein leci :twisted:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
a już wczoraj przed wanted zapowiadali zajebiste kino akcji, między innymi Mummy 3
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Film ma nudnawy początek i niestety jest przeznaczony tylko i wyłącznie dla dzieci.
Jest kilka żartów na których śmiali się dorośli, ale przez ##### dobrze bawiły sie tylko dzieci.
Obydwoje z kobietą stwierdzilismy jednogłosnie " szkoda, że nie zrobił tego filmu Pixar".
Napisano Ponad rok temu
Dark Knight
hrhrhrhrh :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ilekroć wchodze do knajpy to czytam tytuł tego topiku jako :"sfilmowano wór premiera"...
o czym Ty myślisz stary ? :wink:
zajebisty plakat z dark knighta, muszę go wyłapać z kubła w cienema city
Napisano Ponad rok temu
a moj plan kinowy na ten rok to
1. Kung-fu Panda
2. Hanncock (czy jak mu tam)]
3. Dark Knight
4. Hellboy2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
In Bruges dobry film. Na początku zalatuje nudą ale szybko się rozkręca.Ja obejrzałem sobie ostatnio In Bruges. Świetny film.
Napisano Ponad rok temu
Bardzo przyjemna bajka na odstresowanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale to staroooowa jakas. w zeszlym roku to w kinie widzialemaaa jeszcze the last king of scotland, mocny film.
chociaz niezle.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mistrzowie walki na national Geographik
- Ponad rok temu
-
mfestiwal - konkurs - mój filmek :)
- Ponad rok temu
-
Anatomia sztuk walki