Szorty do MMA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobre, tylko szeleszczą
I klubowe -> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
rożnią się tym, że moje mają logo klubu.
B.dobre, ale chujowo uszyte, jeśli masz większy brzuszek, to możesz mieć problem, a tak to git, gdyby nie ta wada to o wiele lepsze niż ww manto.
Napisano Ponad rok temu
Wyglądają nieźle nie kosztują za dużo, chyba się skusze. Troche żal zarobionych w pocie czoła 170 zł.ja wlasnie zamowilem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , jak dojda napisze opinie na ich temat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uwaga na model Anarchy. Wzorowany jest na tatuazach Jeffa Monsona wiec z tylu jest sierp i mlot, a nie kazdemu moze sie to spodobac.
Napisano Ponad rok temu
Venum b dobre, ale ewidentnie tylko do graplingu czy MMA bo material dosc sztywny. Na pewno nie nadaja sie na plaze i do szpanowania.
Uwaga na model Anarchy. Wzorowany jest na tatuazach Jeffa Monsona wiec z tylu jest sierp i mlot, a nie kazdemu moze sie to spodobac.
no wiesz ja słyszałem historię, że chłopak na balety przyszedł w rashguardzie no ale cóż
Napisano Ponad rok temu
Venum b dobre, ale ewidentnie tylko do graplingu czy MMA bo material dosc sztywny. Na pewno nie nadaja sie na plaze i do szpanowania.
To Tsuyoshi Nakasako wychodził do ringu w koszulce z Che Guevarą :roll: Ale przydatny temat bo sam się rozglądam powoli za jakimiś szortami treningowymi I dzięki za ostrzeżenie bo bym sobie chyba tego nie wybaczył
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko Monson jest oficjalny anarchista, anarchizm jest ideologia lewicowa, wiec sierp i mlot jest logiczny. Ale glosowal na Busha
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Be like Alistair :-)
Napisano Ponad rok temu
wiem, ale takie ma jeden z trenerow :wink: wygladaja zajefajnie wokol twojej dzwigniowanej rekihttp://www.mmauniverse.com/products/SS511
Be like Alistair :-)
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
capoeira w mma
- Ponad rok temu
-
Ufc chce odbic Affliction widzow-19 lipiec Silva vs Irvin.
- Ponad rok temu
-
EliteXC - Video(bez spojlerów!!)
- Ponad rok temu
-
WARRIOR EXTREME FIGHTING
- Ponad rok temu
-
Dream 4 Video( Bez Spojlerów !!! )
- Ponad rok temu
-
wygrana Kuby Grzegorzka na Adrenalin 2 w Dani