Szorty do MMA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobre, tylko szeleszczą

I klubowe -> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
rożnią się tym, że moje mają logo klubu.
B.dobre, ale chujowo uszyte, jeśli masz większy brzuszek, to możesz mieć problem, a tak to git, gdyby nie ta wada to o wiele lepsze niż ww manto.
Napisano Ponad rok temu
Wyglądają nieźle nie kosztują za dużo, chyba się skusze. Troche żal zarobionych w pocie czoła 170 zł.ja wlasnie zamowilem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , jak dojda napisze opinie na ich temat

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Uwaga na model Anarchy. Wzorowany jest na tatuazach Jeffa Monsona wiec z tylu jest sierp i mlot, a nie kazdemu moze sie to spodobac.
Napisano Ponad rok temu
Venum b dobre, ale ewidentnie tylko do graplingu czy MMA bo material dosc sztywny. Na pewno nie nadaja sie na plaze i do szpanowania.
Uwaga na model Anarchy. Wzorowany jest na tatuazach Jeffa Monsona wiec z tylu jest sierp i mlot, a nie kazdemu moze sie to spodobac.
no wiesz ja słyszałem historię, że chłopak na balety przyszedł w rashguardzie

Napisano Ponad rok temu
Venum b dobre, ale ewidentnie tylko do graplingu czy MMA bo material dosc sztywny. Na pewno nie nadaja sie na plaze i do szpanowania.
To Tsuyoshi Nakasako wychodził do ringu w koszulce z Che Guevarą :roll: Ale przydatny temat bo sam się rozglądam powoli za jakimiś szortami treningowymi

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Tylko Monson jest oficjalny anarchista, anarchizm jest ideologia lewicowa, wiec sierp i mlot jest logiczny. Ale glosowal na Busha

Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Be like Alistair :-)
Napisano Ponad rok temu
wiem, ale takie ma jeden z trenerow :wink: wygladaja zajefajnie wokol twojej dzwigniowanej rekihttp://www.mmauniverse.com/products/SS511
Be like Alistair :-)

Napisano Ponad rok temu

pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
capoeira w mma
- Ponad rok temu
-
Ufc chce odbic Affliction widzow-19 lipiec Silva vs Irvin.
- Ponad rok temu
-
EliteXC - Video(bez spojlerów!!)
- Ponad rok temu
-
WARRIOR EXTREME FIGHTING
- Ponad rok temu
-
Dream 4 Video( Bez Spojlerów !!! )
- Ponad rok temu
-
wygrana Kuby Grzegorzka na Adrenalin 2 w Dani