Ufc chce odbic Affliction widzow-19 lipiec Silva vs Irvin.
Napisano Ponad rok temu
Na gali wystapi Brandon Vera,rowniez w innej kategori wagowej.W przeciwienstwie do Andersona ,Vera postanowil zejsc w dol do 205.Brandon zmierzy sie z bylym zawodnikiem IFL-Reesem Andym.Narazie te dwie walki wedlug Sherdoga sa potwierdzone.
Wedlug mnie jesli UFC chce odsunac uwage od Affliction tego dnia to niech lepiej zbiora jeszcze jakas konkretna rozpiske:).Wiekszosc starych fanow i tak nie opusci Affliction ,ze wzgledu na pojedynek Fedzia vs Sylvia.Ufc byc moze zyska przecietnego fana mma,nie sledzacego zabardzo sportu ktory sie skusi darmowa gala w tv,ale affliction i tak nie przebija.
Jaja beda jak Silva zle zniesie przejscie do wyzszej wagi i sadzie mu kondycja albo zostanie znokautowany przez Irvina(malo prawdopodobne ale mozliwe).Irvin w ostatnich pojedynkach pokazuje sie z walki na walke coraz lepiej,ostatnio zdmuchnal Houstona Alexandra,pozatym 205 to jego naturalna waga.Jakby Silva jakims cudem przegral to Dana jeszcze sie powiesi :? :?
Tutaj link do info.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wątpie ,że spider da się tak łatwo zrobic jak dał sie zrobić Alexander..Irvin w ostatnich pojedynkach pokazuje sie z walki na walke coraz lepiej,ostatnio zdmuchnal Houstona Alexandra
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a pozatym kondycyjnie to on nie siadzie rozumiem jakby z wyższej do niższej przechodził to tak
Nie jestem ekspertem w kwesti odzywiania ,kondycji etc ale z tego co czytalem wiekszosc zawodnikow w czolowce MMA ostro zrzuca wage.Liddel podobno ma normalna wage taka jak zawodnicy HW .Z tego co czytalem i to co mowili mi moi trzenerzy oraz ludzie z ktorymi trenuje ,zrzucanie wagi ma wiele plusow ,chocby zyskuje sie szybkosc.Jeszcze raz mowie ,ze nie znam aspektow zdrowotnych etc zrzucania wagi.Ale skoro wiekszosc bokserow ,zawodnikow Mma tak robi to chyba nie moze to miec az tyle ujemnych skutkow.Apropo przechodzenia do ciezszej wagi to tez zalezy o ile kilogramow etc,ale slyszalem ,ze o wiele trudniej sie przechodzi wyzej niz schodzi nizej.Silva zapewne ma naturalna wage ktora pasuje do LHW(186-205 lbs).Takze po prostu byc moze tym razem niebedzie musial nic zrzucac przed walka.
Swoja droge zapodam temat na sherdogu w dziale o technice/kondycji etc i zobaczymy jakie beda odpowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi się, że rewanż z Thiago Silvą byłby dla Irvina lepszym rozwiązaniem. Walka może być ciekawa, ale w wygraną Andersona chyba nikt nie wątpi...
Zgadza sie tez tak uwazam.Moze troche zawczesnie zapanikowalem,ze Silva moze poniesc porazke,w kazdym badz razie ryzyko zawsze jest moze 1 % 8) ale jest:).Moje obawy byly by bardziej sluszne gdyby do walki z zamiast Irwina stana Liddel/Wanderlei albo Rampage.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
musi zrzucac okolo 20 kilka funtow co walke.Niezle.o Wiele bardziej wolalbym go zobaczyc w MW!!!
A ile to w kg? ;p bo niektórzy funtami nie umieją operowac ;p
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
musi zrzucac okolo 20 kilka funtow co walke.Niezle.o Wiele bardziej wolalbym go zobaczyc w MW!!!
A ile to w kg? ;p bo niektórzy funtami nie umieją operowac ;p
1kg =2.2 lbs .
20 lbs :2.2 = okolo 9.kg
Jesli to prawda co mowil Rogan to Alves zrzuca 9/10 kg przed walka.Ciekaw jestem czemu poprostu niezawalczy w Swojej naturalnej wadze :?
Napisano Ponad rok temu
Bo nie byłby już taki dobry?Ciekaw jestem czemu poprostu niezawalczy w Swojej naturalnej wadze :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
EliteXC - Video(bez spojlerów!!)
- Ponad rok temu
-
WARRIOR EXTREME FIGHTING