CBS-ELITE XC wyniki wszystkich walk
Napisano Ponad rok temu
-Zach Makovsky def. Andre Soares by unanimous decision at 5:00, R3
-James Jones def. Calvin Kattar by submission (rear naked choke) at 4:49, R1
-Wilson Reis def. Justin Robbins by submission (rear naked choke) at 4:06, R1
-Matt Makowski def. Nick Serra by TKO (fighter can not continue) at 3:57, R2
-Carlton Haselrig def. Carlos Moreno by TKO (unable to continue) at 5:00, R1
-Chris Liguori def. Jim Bova by TKO (doctor's stoppage due to a cut) at 4:31, R2
-Brett Rogers def. Jon Murphy by KO at 1:01, R1
-Joey Villasenor def. Phil Baroni by TKO at 1:11, R1
-Gina Carano def. Kaitlin Young by TKO (doctor stoppage) at 3:00, R2
-Robbie Lawler vs. Scott Smith ruled a No Contest (doctor stoppage for thumb to the eye) at 3:26, R3
-Kevin "Kimbo Slice" Furgeson def. James Thompson by TKO at :38, R3
Napisano Ponad rok temu
Ja bym po prostu chętnie zobaczył rewanż. Wasze opinie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem jedyna niesprawiedliwość to podniesienie do stójki, zaś akurat ten sędzia wszystkie pojedynki wcześnie zatrzymywał(Rogers vs Murphy). Widać, że Thompson nie bardzo wiedział co sie dzieje ale wcześniej nie raz wyłapał na baniak przed klinczem i obaleniem więc dość kontrowersyjna sprawa.
Co do Kimbo to już wiadomo przynajmniej, że ufc to za wysokie progi dla niego(no ale sam stwierdził po walce, że ma dużo do roboty), on nawet pół gardy nie zapinał 8O . Jak jeszcze miał siły to uciekał z dołu ale taki Mir by go w parterze pozamiatał, o Nogu nie wspominając. Lesnar myśle, że po obaleniu też zakończył by dość szybko bo gdyby Mir był cieniasem w parterze to wyłączyłyby by się mu światła.
Nie oczekiwałem, że Baroni dostanie hehhe zmienili mu przeciwnika więc myślałem, że gość będzie nie przygotowany a tu miła niespodzianka.
Lawler i Smith dali świetną walkę szkoda, że żal dupe ściskał jak sie słyszało tych tzw. kibiców. Lawler ma wyśmienitą stójkę, nie moge się doczekać na rewanż :twisted:
Napisano Ponad rok temu
a jak Thompson załozyl gilotyne myślałem ze Kimbo klepie ale jednak nie
oni oboje byli wyczerpani juz w 2 połowie 2 rundy wiec sedzia dobrze zrobił ze przerwał bo mogło to sie zakonczyc ciężkim KO dla jednego lub drugiego zawodnika
A ten kalafior masakr widzieliście jak mu ucho po uderzeniu latało maskara
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A Kimbo - mysle ze moze byc fighterem na miare czolowki UFC. Dajcie mu jeszcze ze 2 lata treningu z Bassem a bedzie jednym z najlepszych heavy weight-ow na swiecie.
Napisano Ponad rok temu
parteru nie ogarnia. stojke ma przecietna. kopac nie potrafi. jest stary.
Napisano Ponad rok temu
szału nie ma
Napisano Ponad rok temu
Lawler vs Smith świetna walka na osłode
Napisano Ponad rok temu
A najbardziej mnie smuci fakt, ze i UFC i tym bardziej inne organizacje, jak Elite, leca juz wylacznie na kase. Szkoda.
Napisano Ponad rok temu
Tzn.?No Kimbo wypadl fatalnie. Gdyby nie pomoc sedziego, to slaniajacy sie Thmpson snow by go sklinczowal i parterze wykonczyl. Ponadto zwraca uwage slabe przygotowanie kondycyjne obu panow. Ja wiem, ze MMA to nie przelewki, ale taki Minotauro po walce z Sappem jednak stal o wlasnych silach i nawet umial rece do gory uniesc.
A najbardziej mnie smuci fakt, ze i UFC i tym bardziej inne organizacje, jak Elite, leca juz wylacznie na kase. Szkoda.
Oni zawsze lecieli na kase, w końcu to showbiznes. Tylko, że ufc nie robi freakshow'ów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tutaj gify z walki.
Napisano Ponad rok temu
Syn Garego Shaw podchodzi do niego i cos mu mowi na ucho.Potem Shaw oznajmia dziennikarzom i wszystkim zebranym ,ze Thomson musial zostac odwieziony do szpitala po walce,mial problemy z oddychaniem etc.Sekunde pozniej widac jak Thomson stoi w tym czasie wsrod publicznosci i popija cos i ma mine jakby niewiedzial o co chodzi .Shaw skapowal sytuacje i zartobliwie dodal ,ze James poczul sie troche lepiej i powie kilka slow zanim pojedzie do szpitala .EliteXc nasile probuje zrobic z niego straszna ofiare Kimbo ,troche to smieszne Thomson przemawiajac nie wygladal jakby mial jakis problem dodal ,ze chcialby rewanzu z Kimbo.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ja mam w sekcji laske z zawodowym wynikiem 6-0 (4 knockouty, 2 poddania0 ;>
boją się jej wszyscy ? a tak na poważnie to Gina jakoś bardziej kobieco wygląda od Young, której chyba raczej obita twarz nie dodawała uroku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jezeli w internecie to tylko POPEKpowoli koncza sie juz "trudni" przeciwnicy dla kimbo i teraz trzeba bedzie zebrac wpierdol od jakiegos przecietnego zawodnika. jak sie nie przylozy do pracy to elite bedzie musialo poszukac w internecie innego gwiazdora.
ciekawe czy Popas by go zlał
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
EliteXC Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
EliteXC - 31 maj
- Ponad rok temu
-
Gina Carano w grze command&conquer Red alert 3