fighting Fedor
Napisano Ponad rok temu
wie ktos cos o Tym ??
Napisano Ponad rok temu
to z łaski swojej mogles sie nie odzywaćnie:)
chyba logiczne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K.... zoabczcie jak rzuca!!!
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Tak, między Fedziem i jego trenerem. 2 minuta 00 sek :-)to jest chyba jakaś pokazowa walka ?
Napisano Ponad rok temu
A serio to zaintrygowala mnie informacja o turnieju na zasadach jakich nie widzial swiat MMA... Mam nadzieje ze bedzie do zassania, bo juz samo miejsce akcji czyni ten program zupelnie innym od TUF-a.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem, że byłby nią start w prestiżowej organizacji i np. treningi pod okiem Fedora...
Ale oddanie zwycięzcy na pożarcie Fedorowi jest nie fair...
Niemniej jednak paru zdolnych ludzi na pewno zostanie zauważonych i ktoś się o nich upomni...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
To na pewno, nikt nie będzie niepokonany caly czas(chyba że wygra ileś razy i odejdzie w chwale).na pozarcie? kiedys musi przegrac.
Niemniej jednak wydaje mi się, że zwycięzca programu powinien dostać kogoś mniej otrzaskanego w walce. Z drugiej strony - jak wygra program + pokona Fedora to będzie o nim bardzo głośno i szybko może zrobić karierę...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
tylko że Fedor ma zawsze ten milimetr szczescia. zresztą moim zdaniem narazie nie ma w HW zawodnika który by go zrobił przed czasem (Couture może by wymęczył dec.) zobaczcie jak Fedor wychodzi z opresji w walkach np z Fujitą czy Randlemanem....Mylicie sie. Arona byl lepszy. Ogladalem wszystkie walki (pewnie Wy tez), Fiodora, niektore ciosy jego oponentow mijaly o milimetr, milimetr, ktory mogl zmienic oblicze walki. Wszystko jest tylko kwestia czasu i szczescia. Nie oznacza to, ze nie mam szacunku dla dokonan Fedora na ringach i matach.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kornel Zapadka wygrywa swoja pierwsza walke MMA
- Ponad rok temu
-
MMA/vale tudo Zielona Góra
- Ponad rok temu