UFC 84 - wyniki na żywo
Napisano Ponad rok temu
Coś mi się wydaje, że następnym przeciwnikiem Machidy będzie Thiago.
też o tym pomyślałem
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Thiago z pewnością na to zasługuje bo brnie do przodu, jednak z Forestem nie bardzo widzę jego wygranej.
Napisano Ponad rok temu
oswietna gala
BJ Penn - IMO #1 p4p na swiecie, gosc jest po prostu niesamowity, Sherk totalnie zniszczony
Jak dla mnie w pierwszej 5 p4p się nie mieści... a Walkę z Sherkiem owszem kontrolował, ale pomijając ostatnie 15 sekund, ciężko mówić o jakimś zniszczeniu Seana, który zaryzykował bardzo jak się okazało nie właściwą taktykę...szkoda.
Wand... legenda nie zginęła :twisted:
Tito.. szkoda że nie miał okazji naprawdę powalczyć, z drugiej strony idealna taktyka Lyoty..
Thiago... hmm resurrection? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktoś się może orientuje co to za nutka leciała jak Keith Jardine wchodził na ring?
"You gonna get raped" by Axe Murderer & The Chute Boyz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz już wiem czemu Palhares jest nową perełką btt, pozamiatał całą walkę a balaszka szybciutka.
Nie znam sie na bjj ale to co robil Palhares z taka plynnoscia szybkoscia i swoboda po prostu kopara mi opadla. Nie wiem czy to kwestia rywala czy po prostu jest az tak dobry w te klocki ktorymi sie bawi:) Zycze mu zeby zawsze mial okazje sprowadzenia rywala do parteru.
Napisano Ponad rok temu
Nie znam sie na bjj ale to co robil Palhares z taka plynnoscia szybkoscia i swoboda po prostu kopara mi opadla. Nie wiem czy to kwestia rywala czy po prostu jest az tak dobry w te klocki ktorymi sie bawi:) Zycze mu zeby zawsze mial okazje sprowadzenia rywala do parteru.
Lepiej bym tego nie ujął - dawno nie widziałem w UFC tak szybkiego grapplera. Jakoś tak mi się wydawało że wszyscy próbują zmęczyć przeciwnika i stopniowo wypracować dominującą pozycję, a tutaj wchodzi taki Palhares i TRACH! Oby tak dalej!
Coś się obawiam że UFC 84 wyszło ZBYT dobrze i UFC 85 wypadnie przy nim blado Widziałem rozpiskę i jakoś mnie nie powaliła w porównaniu do UFC 84
Napisano Ponad rok temu
BJ Penn... arogant z niego ale walka fajna :wink:
A Tito- nie popisal się...
Napisano Ponad rok temu
Tito cos, juz latka leca, chociaz on jest jescze calkiem mlody w Porownaniu do np. Couture'a. Ale i tak szkoda ze przegral...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 84 - ważonko
- Ponad rok temu
-
UFC 84 u bukmacherów
- Ponad rok temu
-
Liga Typerów Takedown.pl - UFC 84
- Ponad rok temu
-
Affliction Fedor vs Sylvia
- Ponad rok temu
-
Senkgoku 2(Bez spojlerów)
- Ponad rok temu
-
Sam Vasquez umarl z powodu obrazen mozgu w czasie walki.
- Ponad rok temu
-
Roger Gracie na Sengoku II - spoiler
- Ponad rok temu
-
WVR Sengoku II - fotki z konferencji
- Ponad rok temu
-
Głosujemy na kolejne edycje Dream
- Ponad rok temu
-
Remy Bonjasky - wywiad video na K-1 Amsterdam Arena