DREAM 2 - spojler
Napisano Ponad rok temu
JZ Calvancante vs. Shinya Aoki
Nie spodziewalem sie takiego rezlutatu i takiej walki , w koncu cos odmiennego od ufc , efektywna walka z dolu w mma przy okazji pokaz bjj na najwyzszym poziomie, JZ bardzo mnie zawiodl
Ronaldo Jacare vs. Ian Murphy
Na poczatku ladne sprowadzenie Murphiego , pozniej Jacare dlugo szuka konczenia, braklo na poczatku skutecznosci ,ale konczy sie tak jak przewidywano - mataleo zza plecow ( wydaje mi sie ,ze gdyby Murphy byl lepszy mogl probowac zrzucac Jacare`a , poniewaz nie zachaczyl drugiej nogi ) , widac jak dla mnie brak doswiadczenia w mma u Jacare ( za malo uderzen)
Magomed Sultanakhmedov vs. Zelg Galesic
Ladne sprowadzenie Magomeda, sweep Zelga i w koncu bardzo ladna balaszka , krotka i dobra walka , dobre jiu-jitsu
Denis Kang vs. Gegard Mousasi
Calkowite zaskoczenie , moj faworyt przegrywa:(, poczatke lekka dominacja Kanga , po jakims czasie wpada w trojkata bardzo latwo , praiwe jak dziecko niestety
Kazushi Sakuraba vs. Andrews Nakahara
Sakuraba mial duze problemy ze sprowadzeniem karateki ,w koncu udaje mu sie trafionym kopnieciu brazylijczyka , tam juz go ustawia , konczy duszeniem , choc jak dla mnie to byl neck krank jakis z duszeniem na pysk , w kazdym badz razie skutecznie
Napisano Ponad rok temu
Kang dał się złapać jak amator.
Jacare według mnie wyglądał dużo lepiej, niż by wynikało z powyższego opisu, choć przeciwnik zupełnie nijaki.
Saku powoli się kończy, szybko zbliża się czas na emeryturę. To już nie ten Gracie Killer, co kiedyś, nie mówiąc już o jego walce z Carlosem Newtonem.
Najdziwniejsza walka wieczoru: Tamura vs Funaki. Funaki bardzo fajnie zaczął, dynamicznie, atakował jak nagle zwolniona sprężyna, po czym ni stąd, ni z owąd przestał się bronić i szybko przegrał.
Napisano Ponad rok temu
Kang. No nie wierzę. Przez ten trójkąt nie weszła mi jedyna walka w typowaniu. W reszcie jeśli nie po całości, to przynajmniej wygranego dobrze typowałem. A tu taki amatorski trójkąt.
Sakuraba. Bardzo bałem się o wynik tej walki. To już nie ten Saku. Ale udało mu się. Wydaje mi się jednak, że to już koniec jego kariery.
Napisano Ponad rok temu
Z tego co widziałem dostał lewego ni to haka ni podbródkowego i to go zamroczyło.... Funaki bardzo fajnie zaczął, dynamicznie, atakował jak nagle zwolniona sprężyna, po czym ni stąd, ni z owąd przestał się bronić i szybko przegrał.
jacare- kuźwa, az miło się patrzy z jaka gracją facet sie rusza, ale kolejnego przeciwnika powinien miec z wyższej półki
aoki - człowiek guma
galesic- sultancośtam - ja dla mnie najfajniejsza walka wieczoru choc krótka, pokaza dobrego bjj
Napisano Ponad rok temu
Szukałem czegoś takiego i nie mogłem się dopatrzeć, wyglądało mi, jakby te ciosy nie wchodziły, a potem nagle opuścił ręce. No, ale musiało tak być, jeśli odrzucimy teorie spisku.Z tego co widziałem dostał lewego ni to haka ni podbródkowego i to go zamroczyło.
Napisano Ponad rok temu
Kang chyba będzie miał koszmary po nocach jeśli ta walka nie była ustawiona bo nie wiem dlaczego ktoś tak doświadczony wepchnął się prościutko w trójkąta, dziwaczna akcja. Najpierw przechodzi ładnie garde a później już od nowa .... :?
Jacare może i nie uderza ale w Teamie Couture'a wyszlifują go na killera :twisted: Zresztą nie wiele brakuje. Obstawiałbym, że jak zdobędzie pas to dostanie oferte z juefsi
Aoki bardzo mnie zaskoczył, po pierwszej walce myślałem, że JZ go teraz rozjedzie jak buldożer a tu zonk. Fajna De La Riva :twisted:
Funaki jak widać więcej czasu w solarium spędził niż na treningach
Ogólnie całkiem fajna prajdowa gala ale najlepsze dopiero przed nami
Napisano Ponad rok temu
a Kang powinien zajac sie czymkolwiek innym.
bardzo bardzo mi sie nie podobaly ich walki...
za to fajne walki Galesica i Kina, choc myslalem ze Minowamanowi moze udac sie proba wyzebrania decyzji. na szczescie sie to nie powiodlo.
Jacare kompletna dominacja. robil co chcial, poza tym ze chwile sie napracowal nad technika konczaca. total ownage ale milo sie ogladalo.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Jacare mógłby robić troche agresywniejsze G&P, bo mało uderzał na glebie, co nie zmienia faktu, że jest świetny. Nie moge się doczekać jego walk przeciwko lepszym przeciwnikom.
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dream 2 Video(Bez Spojlerów!!)
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Amatorskiego MMA- Warszawa 17.05.2008r.
- Ponad rok temu
-
Fedor niesie znicz!
- Ponad rok temu
-
Ma ktoś zdjęcia z "Baltic Storm 3"
- Ponad rok temu
-
Gala Shidokan "Triatlon Night I"
- Ponad rok temu
-
K-1 Europe Max 2008 - walki do ściągnięcia