Stopnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no ciekawe, bo 14 stycznia 2008 pisałaś:Jakie macie stopnie w poszczególnych stylach kung-fu?Bo ja będę dopiero zdawać na biały.
To jak to jest?Witam.W maju lub czerwcu będę zdawać na żółty pas Wushu.Proszę mi powiedzieć co trzeba wiedzieć ogólnie żeby zdać czyli np.nazwy czegoś jakiwś reguły.Proszę o pomoc bo naprawdę niewiem i jestem tzw.zdezorientowana.Proszę o pilną pomoc.Pozdrawiam Chirurg.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
układ?...To przez fałszywe informacje innych ludzi...
Spisek....
Napisano Ponad rok temu
i pomyśleć ze kiedyś w Pszczynie nie było stopni... bo sie tym brzydzili....
Napisano Ponad rok temu
Zdaję 15 albo 16 maja.Najprawdopodobniej.
chyba, że ktos podał fałszywe informacje
sorry nie mogłem sie powstrzymać
Powodzenia!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O Czy poziom forum ma jakiś stopień? :wink: (sory też się nie mogłem powstrzymać... ) - osobiście nie mam stopnia choć się tym nie brzydzę... :twisted:Wywali ktoś ten temat, czy świadomie zaczynamy olewać to całe "trzymanie poziomu forum"?
Napisano Ponad rok temu
apokalipsa jak mowi Pani Frau.
to jakieś zmiany w regulaminie trzeba nanieść żeby bez stopnia nie wpuszczać na forum czy coś....
tak mi przyszło do głowy ze przecież mógłbyś z chirurgiem se teraz zdać..... wspieralibyście sie itp
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mój 9 miesięczny syn wczoraj zdał na szary pas BJJ pokonując przez gryzienie szarego słonia po 15 minutowej walce parterowej
Oczywiście MMA bez podziału wagowego (on 9 kg słoń 3 kg) i bez limitu czasowego .
Pozdrawiam.
Whd
Napisano Ponad rok temu
Pytam się z ciekawości a wy mnie ignorujecie.Nie potraficie normalnie dyskutować.
Nikt Cię nie traktuje poważnie, bo zaczęłaś od kłamstwa - nie zdajesz na biały pas w żadnym stylu kung-fu, bo nie ćwiczysz kung-fu :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium Ving Tsun poświęcone LAT SAO JEET JIN
- Ponad rok temu
-
Cios jednocalowy
- Ponad rok temu
-
offtop
- Ponad rok temu