fajnie było poznać niektórych budowiczów na żywo, pozdro!
  fajnie było poznać niektórych budowiczów na żywo, pozdro!  niedługo wrzucę też fotki na stronkę.
  niedługo wrzucę też fotki na stronkę.

Napisano Ponad rok temu
 fajnie było poznać niektórych budowiczów na żywo, pozdro!
  fajnie było poznać niektórych budowiczów na żywo, pozdro!  niedługo wrzucę też fotki na stronkę.
  niedługo wrzucę też fotki na stronkę.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Dziękuje za wklejenie linku do zdjęć z Ustki 2008 i uszanowanko za wszystko co robisz dla G.C.C Polonia
  Dziękuje za wklejenie linku do zdjęć z Ustki 2008 i uszanowanko za wszystko co robisz dla G.C.C Polonia  

Napisano Ponad rok temu
 Za wazelinę będą zdziwione żółwie :>
  Za wazelinę będą zdziwione żółwie :>  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 tylko w sumie co chciałbyś zobaczyć Crocodilo na tym filmie? że było fajnie, ciepło i dużo ekstra ludzi?
  tylko w sumie co chciałbyś zobaczyć Crocodilo na tym filmie? że było fajnie, ciepło i dużo ekstra ludzi?  

Napisano Ponad rok temu
Jeśli chcesz zrobić filmik na moje życzenie to ja nie mam dużo wymagańpomontuję jakiś filmik i umieszczę na dniach
 Dobra gra, benguela i sao bento. Mi to wystarczy
  Dobra gra, benguela i sao bento. Mi to wystarczy  Jeszcze chciałbym zobaczyć coś z tych zawodów/ jogos (nie wiem jak to nazwać), o ile były w tym roku. Wiesz, jak to wyglądało, finałowa gra itp.
  Jeszcze chciałbym zobaczyć coś z tych zawodów/ jogos (nie wiem jak to nazwać), o ile były w tym roku. Wiesz, jak to wyglądało, finałowa gra itp.  

Napisano Ponad rok temu
 poza tym musze dostac wpierw jakies plyty z filmami w odpowiedniej jakosci itp.
  poza tym musze dostac wpierw jakies plyty z filmami w odpowiedniej jakosci itp.

Napisano Ponad rok temu
 bede czekac cierpliwie...(juuuzzz..?)
  bede czekac cierpliwie...(juuuzzz..?) 

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu