OTWARTY PUCHAR POLSKI BJJ KONIN 2008 - 17 MAJ 2008
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uuu to tobie sędziowie łydke do życia przywracali?
Nie, luzik, nie było tragedii :wink:
Napisano Ponad rok temu
w jakiej wadze była ta walka? może choć pamiętasz, na której macie?Osobiscie widzialem tylko jedna walke bialych pasow zero spinania sie
ponowna prośba do chłopaków z GBDT (żeby było na widoku 8) ) o wrzutę do netu walk z 94,5 białych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poza tym, czy widziałeś pierwszą walkę niebieskich pasów w kategorii do 70 kilo? Niemal przez cały czas zwycięzca leżał na macie i trzymał przeciwnika w, o zgrozo, zamkniętej gardzie. Sędzia przyznał mu wygraną przy wyniku 0:0.
hehe, mówisz chyba o mojej walce, no tak właśnie było...zauważ, że po tej wygranej się wcale nie cieszyłem.
Napisano Ponad rok temu
Poza tym, czy widziałeś pierwszą walkę niebieskich pasów w kategorii do 70 kilo? Niemal przez cały czas zwycięzca leżał na macie i trzymał przeciwnika w, o zgrozo, zamkniętej gardzie. Sędzia przyznał mu wygraną przy wyniku 0:0.
hehe, mówisz chyba o mojej walce, no tak właśnie było...zauważ, że po tej wygranej się wcale nie cieszyłem.
Hej, ja przecież nie krytykuję :-) Zresztą, jeśli mnie pamięć nie myli, trafiliście na siebie znowu w repasażach, więc była możliwość rewanżu.
Napisano Ponad rok temu
...
Hej, ja przecież nie krytykuję :-) Zresztą, jeśli mnie pamięć nie myli, trafiliście na siebie znowu w repasażach, więc była możliwość rewanżu.
nie no spoko, ja sam siebie krytykuję :twisted:
a repasaż ten jak i dwie inne walki są na Youtube na moim kanale
[mod on]Bez piętrowych komentarzy ....[/mod on]
Napisano Ponad rok temu
Wszystko pięknie tylko dlaczego goscie co mieli biale pasy tak strasznie sie spinali??? Chlopaki czy widzieliscie kiedys zeby brazylijczyk walczyl zamknięta garda ?? Masakra top jest jiuJitsu a nie SPIN-jitsu... Smiech na sali.... wiecie wogule co to motyla lub X garda?? Zenada.... Osobiscie widzialem tylko jedna walke bialych pasow zero spinania sie ale reszta masakra... Chlopaki zacznijcie trenowac otwarta garde a nie silownie ... Pozdro
yy a tak w ogole to widzialem brazylijczyków walczacych zamknieta gardą...
Napisano Ponad rok temu
Jakbyś jeszcze podał linka albo chociaż nazwę, toby było super.a repasaż ten jak i dwie inne walki są na Youtube na moim kanale
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Thinspoon: Nie, luzik, nie było tragedii :wink:
No nie było tragedii Zdobyłes drugie miejsce!! więc jak na "spinanie" się w białych pasach całkiem nieźle a, że to Twoje pierwsze zawody powiem więcej; znakomicie
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszystko pięknie tylko dlaczego goscie co mieli biale pasy tak strasznie sie spinali??? Chlopaki czy widzieliscie kiedys zeby brazylijczyk walczyl zamknięta garda ?? Masakra top jest jiuJitsu a nie SPIN-jitsu... Smiech na sali.... wiecie wogule co to motyla lub X garda?? Zenada.... Osobiscie widzialem tylko jedna walke bialych pasow zero spinania sie ale reszta masakra... Chlopaki zacznijcie trenowac otwarta garde a nie silownie ... Pozdro
Patrz akurat znalazłem Twoją walke, w czarnych spodniach
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
heheh
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
moze byc tak jak jest. wersji jest kilka z racji tego, ze to tylko fonetyczny zapis japonskich slow. troche inny alfabet, wiec ciezko stwierdzic jak "powinno byc". podobnie jest z innymi jezykami, ktore nie korzystaja z lacinskiego alfabetu. faktem jest, ze najpopularniejsza wersja jest "jiu jitsu" ale "ju jutsu" tez jest czesto uzywane. sorry za offtop . pozdrawiam.Nie powinno byc jiu jitsu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze byc tak jak jest. wersji jest kilka z racji tego, ze to tylko fonetyczny zapis japonskich slow. troche inny alfabet, wiec ciezko stwierdzic jak "powinno byc". podobnie jest z innymi jezykami, ktore nie korzystaja z lacinskiego alfabetu. faktem jest, ze najpopularniejsza wersja jest "jiu jitsu" ale "ju jutsu" tez jest czesto uzywane. sorry za offtop . pozdrawiam.Nie powinno byc jiu jitsu?
przy czym kolega ma na koszulce jiu jitsu, więc pasowałoby bardziej
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PanAms 2008
- Ponad rok temu
-
Atalla in Wroclaw
- Ponad rok temu
-
ochraniacze na uszy- raz jeszcze