[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mam pytanie co myslicie o kupnie takiego Gi Cena razem z pasem to 130 zł Jestem poczatkujacym w tym sporcie wiec nie kumam zabardzo Co do rozmiaru mam 180 cm wzrostu ale jesteem mocno zbudownay Jaki rozmiar Gi powinienem dobrac słyszałem ze po praniach moze sie zbiec troszke
Prosze o porade odnosnie JUDOGI
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: Prosze o porade odnosnie JUDOGI
Adidasa nie polecam. Osobiście nie mam, ale sporo starszaków z klubu ma i...
adidasy są dość drogie, a przede wszystkim zdecydowanie zbyt miękkie. Znacznie ułatwia to zadanie przeciwnikowi, a na treningu partner ma wrażenie, że zwyczajnie się zaraz porwie.
W niektórych modelach w spodniach sznurek zastąpiony jest gumką, co absolutnie nie zdaje moim zdaniem egzaminu.
Jeżeli mogę ci coś doradzić to rozejrzyj się za niebieskim lub czarnym. Pranie kimona jest bardzo kłopotliwe, z uwagi na to iż bardzo długo schnie. Białe jest białe tylko jeden trening, wystarczy jeden chwyt, dotknięcie plecami ziemi, minimalny wysiłek(spocenie) a staje się już szare. Kolorowe nie mają tego problemu.
adidasy są dość drogie, a przede wszystkim zdecydowanie zbyt miękkie. Znacznie ułatwia to zadanie przeciwnikowi, a na treningu partner ma wrażenie, że zwyczajnie się zaraz porwie.
W niektórych modelach w spodniach sznurek zastąpiony jest gumką, co absolutnie nie zdaje moim zdaniem egzaminu.
Jeżeli mogę ci coś doradzić to rozejrzyj się za niebieskim lub czarnym. Pranie kimona jest bardzo kłopotliwe, z uwagi na to iż bardzo długo schnie. Białe jest białe tylko jeden trening, wystarczy jeden chwyt, dotknięcie plecami ziemi, minimalny wysiłek(spocenie) a staje się już szare. Kolorowe nie mają tego problemu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BJJ mma jaworzno i ok
- Ponad rok temu
-
Vulkan Ultra Light
- Ponad rok temu
-
Dla majacych checi i czas na BJJ w RZESZOWIE !!
- Ponad rok temu
-
jaki trening na siłownii do bjj
- Ponad rok temu
-
BJJ w Itali?
- Ponad rok temu
-
Polish Open Bad Boy Cup
- Ponad rok temu
-
Wyniki Polaków na zawodach SF "Tap or snap" w Dort