Dla majacych checi i czas na BJJ w RZESZOWIE !!
Napisano Ponad rok temu
przeprowadziłem sie do waszego miasta z Lublina (gdzie trenowałem) i jak czytam nie ma sekcji bjj/LL w Rzeszowie,natomiast czytam na forum,ze spotykacie sie czasami gdzies zeby pocwiczyc we wlasnym zakresie.Jesli jestescie zaintersowani wspolnym treningiem to prosze o namiary na miejsce treningow i podanie mi ew.do kogos nr kom.Nie posiadam uprawinien trenerskich,ani czasu,ani tym bardziej wystraczajacych umiejetnosci zeby prowadzic sekcje,ale kilka lat ( fakt ze naznaczonych pasmem kontuzji ale jednak ) spedziłem na macie i chetnie pocwiczylbym jesli ktos ma czas i checi.Dostalem niebieski pasek od Eduardo Ernandeza z Alliance Team i choc jak wspomnialem nie jestem zadnym mistrzem,to jesli bedzie potrzeba chetnie podziele sie tym co wiem na temat ogolnie pojetego grapplingu.
Czekam na szybka odpowiedz na forum!
Pozdrawiam
Tomek Serej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czesc chlopaki. szukam jakiejs sekcji bjj, sambo albo cos w tym stylu chodzi mi o walke w parterze. znacie jakies dobre kluby w rzeszowie??
w moim poscie u góry masz podany jeden z numerow kontaktowych, zadzwon a wszystkiego powinienes sie dowiedziec, a pozniej zapraszam na mate, wtorek, czwartek wieczor +czasem dodatkowo sobota.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jaki trening na siłownii do bjj
- Ponad rok temu
-
BJJ w Itali?
- Ponad rok temu
-
Polish Open Bad Boy Cup