Sprzęt sportowy
Napisano Ponad rok temu
jako początkujący instruktor (zaledwie dwa lata stażu), zabieram się za zakupowanie przyborów służących uatrakcyjnieniu prowadzeniu treningów. Chciałbym, żebyście się w tym temacie podzielili waszymi opiniami, zarówno negatywnymi jak i pozytywnymi na temat różnych firm produkujących wszelkiego rodzaju sprzęt sportowy używany w sztukach walki(no i nie zapomnijcie wzmianki o cenie i gdzie można kupić dany sprzęt :wink: )
Tak mnie naszło na ten temat, bo dzisiaj zamówiłem dwie duże tarcze treningowe Hokkaido. Były dosyć tanie, ale się zastanawiam, czy nie ma gdzieś tu haczyka :? . Z karategi tej samej firmy jestem bardzo zadowolony, służy mi już jakieś 6 lat :-) , dlatego postanowiłem zaryzykować. Chętnie poczytam waszych opinii na temat różnych sprzętów służących sztukom walki.
PS. Kupiłem trzy lata temu rękawice bokserskie Shoguna i musiałem je już dwa razy do specjalnego krawca oddawać do szycia, bo się zaczęły rozłazić, także nie polecam :wink:
Wielkie Osu dla Was wszystkich :-)
Napisano Ponad rok temu
U nas jest głównie sprzęt Everlast. Stary, sprawdzony. Skórzane (nie z żadnej skai) worki, tarcze, itp. Zużyte, ale całe, bedą wiele lat jeszcze słuzyć.
Napisano Ponad rok temu
przecież sprzęt tej firmy to największa porażka na ziemi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przydałaby się na forum opcja edytowania postów 8)
Napisano Ponad rok temu
przecież sprzęt tej firmy to największa porażka na ziemi.
posiadam wór shin do już półtora roku i nie narzekam :-)
Napisano Ponad rok temu
Mialem ich czarne kimono i nie bylem zadowolonyI jeszcze Green Hill, któego też w ankiecie brakuje..
Nie dosc, ze po pierwszym praniu wygladalo jakby mialo 10lat to jeszcze sie rozwalilo dosc szybko
Ale teraz mam niebieska judoge i nie narzekam...
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze Green Hill, któego też w ankiecie brakuje..
Przydałaby się na forum opcja edytowania postów 8)
Nie marudzić !! , wstawiłem na szybko co mi przyszło do głowy :wink: , firmy z którymi miałem styczność kiedykolwiek. Macie "inne" do dyspozycji .
PS. o Green Hillu nie słyszałem. Cóż to takiego jest i z czym się to je? Skąd ten producent jest? :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
I Mistrzostwa Polski - JKA w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
Problem, fale mózgowe, padaczka pourazowa.
- Ponad rok temu
-
rabat od grin hila?
- Ponad rok temu
-
Pytanie semi?
- Ponad rok temu
-
zbijanie wagi do zawodów
- Ponad rok temu
-
Puchar Polski Strefy Zachodniej Oyama Karate
- Ponad rok temu
-
Marcin Kruczek
- Ponad rok temu
-
Pytanie do cwiczacych Kyokushin Kan
- Ponad rok temu
-
Konferencja-Kyokushin Polska vs Europa (Wrocław)
- Ponad rok temu
-
Fudo-dachi w Kyokushin ... pozycja której nie ma.
- Ponad rok temu