Mistrzostwa Polski/Europy w Budo
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie odnośnie jakiś zawodów budo w Polsce lub Europie. Wiem, że są MP karate itd, a czy są jakieś, w którym mogą występować przedstawiciele różnych odłamów sztuk walki, typu karate shotokan, oyama i inne ... ?
Nie pytam oczywiście o jakieś MMA/walki w klatkach, a normalny turniej na macie :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie pytam oczywiście o jakieś MMA/walki w klatkach, a normalny turniej na macie
MMA też może być na macie
Napisano Ponad rok temu
brać może udziuał każdy na ujednoliconych zasadach. np http://www.forum-kul...showtopic=89851
ale takich lub podobnych imprez pod szyldami różnych organizacji jest naprawdę sporo w Polsce
Napisano Ponad rok temu
Możecie powiedzieć, czy są więc jakieś najbardziej prestiżowe? Czy każdy sobie organizuje, bo organizuje? Jak to jest... Jakbyście mogli podać jakiś terminarz takich imprez albo linki i informacje o poziomie zawodów, to będę BARDZO wdzięczny.
Taka inna myśl, która mnie naszła... Dziwnie startować w otwartych zawodach karate, będąc w TKD czy może się mylę? Osoba ćwicząca kung fu będzie mistrzem Polski w karate LOL
Napisano Ponad rok temu
Taka inna myśl, która mnie naszła... Dziwnie startować w otwartych zawodach karate, będąc w TKD czy może się mylę? Osoba ćwicząca kung fu będzie mistrzem Polski w karate
Właśnie dlatego to są otwarte zawody.
Możecie powiedzieć, czy są więc jakieś najbardziej prestiżowe? Czy każdy sobie organizuje, bo organizuje?
Najpierw to się zastanów o jaką formułę Ci chodzi.
Napisano Ponad rok temu
Taka inna myśl, która mnie naszła... Dziwnie startować w otwartych zawodach karate, będąc w TKD czy może się mylę? Osoba ćwicząca kung fu będzie mistrzem Polski w karate
Właśnie dlatego to są otwarte zawody.
Rozumiem ....Możecie powiedzieć, czy są więc jakieś najbardziej prestiżowe? Czy każdy sobie organizuje, bo organizuje?
Najpierw to się zastanów o jaką formułę Ci chodzi.
Semi/full contact. Dla osób do 18 lat i seniorów
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Militarie Ars Poloniae
- Ponad rok temu
-
Pro Wrestling XD
- Ponad rok temu
-