Jeśli tak to będę wdzięczny za info w jakich dniach i w jakich godzinach i przedewszystkim gdzie ?
  Jeśli tak to będę wdzięczny za info w jakich dniach i w jakich godzinach i przedewszystkim gdzie ?

bjj kielce
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 zobaczymy ktory wygra
  zobaczymy ktory wygra  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 czemu sie tak oburzasz i od razu wyzywasz , nie ładnie nie sportowe zachowanie
  czemu sie tak oburzasz i od razu wyzywasz , nie ładnie nie sportowe zachowanie  a co do pokazow wy nawet tego nie umiecie....wez sie schowaj czlowieku bo smieszny jestes .....dobrze wiesz kto jest lepszy wiec po co ta awantura...
  a co do pokazow wy nawet tego nie umiecie....wez sie schowaj czlowieku bo smieszny jestes .....dobrze wiesz kto jest lepszy wiec po co ta awantura...

Napisano Ponad rok temu
 ))) po 2 nie sadze sie i nie wyzywam po 3 ty zaczołes pisac o jakims pojedynku najlepszy z najlepszym a po 4 przyznaje jestescie najlepsi nie tylko w kielcach ale i w całej POLSCE cytuje spikera który zapowiadał wasz pokaz " a teraz przed panstwen wystapi najlepsza grupa Brazylijskiego Jiu Jitsu w Polsce  ... " hmm niech i tak bedzie pozdrawiam  8)
 ))) po 2 nie sadze sie i nie wyzywam po 3 ty zaczołes pisac o jakims pojedynku najlepszy z najlepszym a po 4 przyznaje jestescie najlepsi nie tylko w kielcach ale i w całej POLSCE cytuje spikera który zapowiadał wasz pokaz " a teraz przed panstwen wystapi najlepsza grupa Brazylijskiego Jiu Jitsu w Polsce  ... " hmm niech i tak bedzie pozdrawiam  8)

Napisano Ponad rok temu

wiesz ze przesadziłes z tymi fajtłapami wiec sie teraz tłumaczysz....nie obrazaj nas i naszego trenera ktory fajtłapa nie jest ..ciekawe czy miałbys na tyle odwagi powiedziec to nam w twarz????? to by byla sztuka a nie wypisywanie takich epitetow na forum...co do waszego dorobku medalowego rzeczywiscie jest godny podziwu i uznania...   :roll:  i sluchaj nie pajacuj z jakimis najlepszymi w polsce bo sie za takich nie mamy... pawełku
  wiesz ze przesadziłes z tymi fajtłapami wiec sie teraz tłumaczysz....nie obrazaj nas i naszego trenera ktory fajtłapa nie jest ..ciekawe czy miałbys na tyle odwagi powiedziec to nam w twarz????? to by byla sztuka a nie wypisywanie takich epitetow na forum...co do waszego dorobku medalowego rzeczywiscie jest godny podziwu i uznania...   :roll:  i sluchaj nie pajacuj z jakimis najlepszymi w polsce bo sie za takich nie mamy... pawełku

Napisano Ponad rok temu
 a poreszta nikt nie pisał ze Igi jest lepszy od Rogera a co do sparingów kwesta do obgadania mysle ze nie bedzie wiekszych przeszkod z organiazcja takiej zabawy pozdrawiam i wesołych acha i jescze jedno nie pajacuje tylko zacytowałem spikera ja tego nie wymysliłem tylko ktos z was ale temat uwazam za zamkniety elo
  a poreszta nikt nie pisał ze Igi jest lepszy od Rogera a co do sparingów kwesta do obgadania mysle ze nie bedzie wiekszych przeszkod z organiazcja takiej zabawy pozdrawiam i wesołych acha i jescze jedno nie pajacuje tylko zacytowałem spikera ja tego nie wymysliłem tylko ktos z was ale temat uwazam za zamkniety elo   

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Polska Federacja Brazylijskiego Jiu-Jitsu Polska Federacja Brazylijskiego Jiu-Jitsu- Ponad rok temu 
- 
			 Nowe stopnie w LGT Zielona Góra Nowe stopnie w LGT Zielona Góra- Ponad rok temu 
- 
			 Grappling Kraków Grappling Kraków- Ponad rok temu 
- 
			 prośba do administratorów forum prośba do administratorów forum- Ponad rok temu 
- 
			 sędziowie na zawody sędziowie na zawody- Ponad rok temu 
- 
			 IX Liga BJJ, I Drużynowe Mistrzostwa Polski BJJ IX Liga BJJ, I Drużynowe Mistrzostwa Polski BJJ- Ponad rok temu 
- 
			 IV Mistrzostwa Polski ADCC Submission Fighting IV Mistrzostwa Polski ADCC Submission Fighting- Ponad rok temu 
- 
			 Luta Livre Seminarium Luta Livre Seminarium- Ponad rok temu 
- 
			 Pytania i oftop do Copa Posnania 5 Pytania i oftop do Copa Posnania 5- Ponad rok temu 
- 
			 Skąd biorą się nazwy technik w BJJ Skąd biorą się nazwy technik w BJJ- Ponad rok temu