Pytania i oftop do Copa Posnania 5
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a takie techniki jak miażdżenie łydki czy bicepsa są dozwolone?
co wy robicie na treningach ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
żeby tylko nie było jak na ALMMA, gdzie na pierwszym kroku można startować ze 3 razy nawet
Napisano Ponad rok temu
jak myslicie po waszym ztazu i doswiadczeniach ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o ile pamiętam, można je w białych (i chyba niebieskich pasach też) zakładać tylko przy wykorzytaniu gi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam problem waze 76 kg ... nieraz 75 a nieraz 77 ... to w jakiej mam startowac..?? Co jesli bede startowal do 75,9 a jak przyjade bede wazyl 76,5?? Dyskwalifikacja czy moze przejscie do wyzszej?? Przeciez nie bede sie glodowal..... bo juz nie mam z czego chudnąc )
To przytyj i przejdz kategorie wyzej :roll: , ogolnie taki maly apel do zastanawiających sie nad napisaniem posta w tematach o zawodach - nie pytajcie ile osób jest w danej kategorii, bo znając życie nikt Wam tego nie napisze, bo większość zgłaszen spływa dopiero w ostatni możliwy dzień i nikt tak naprawde nie jest w stanie przewidziec dokladnie, ile w ogole bedzie osob, ani tym bardziej w danej kategorii (doptyczy to zwlaszcza nizszych zaawansowaniem kategorii, ktore sa juz zupelnie nie przewidywalne). Tu raczej powinny być pytania dot. organizacji i przepisów skierowane do Organizatora i Jego odpowiedzi, a przynajmniej wydaje mi sie ze byloby to duzo czytelniejsze i wygodniejsze dla ogółu społeczności odwiedzającej forum...
Napisano Ponad rok temu
Co do organizacji to czy juz cos wiadomo o noclegu na macie? Czy trzeba szukac jakiegos hotelu?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
prośba do administratorów forum
- Ponad rok temu
-
sędziowie na zawody
- Ponad rok temu
-
IX Liga BJJ, I Drużynowe Mistrzostwa Polski BJJ
- Ponad rok temu
-
IV Mistrzostwa Polski ADCC Submission Fighting
- Ponad rok temu
-
Luta Livre Seminarium
- Ponad rok temu
-
Skąd biorą się nazwy technik w BJJ
- Ponad rok temu
-
COPA POSNANIA 5 01.03.2008
- Ponad rok temu
-
Atalla na 3 miesiace we Wroclawiu
- Ponad rok temu
-
Czy wiecie coś bliżej o grupach zawodników?
- Ponad rok temu
-
Cypr -Grecja
- Ponad rok temu