Wyraź swoje zdanie
Napisano Ponad rok temu
Jeśli uważają Państwo, że wyniki z poprzedniej ankiety nie odpowiadają rzeczywistości – proszę się wypowiedzieć wypełniając poniższą! Statystyki będą wtedy wiarygodne, kiedy jak najwięcej osób je wypełni!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wyniki poprzedniej ankiety - sporządzono: luty 2008
Napisano Ponad rok temu
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Żółwiom ninja moge wybaczyć zasadniczo prawie wszystko. Wiec nie ma sprawy. Tylko nadal nie ma nijakiej szansy zobaczyć wyników. Więc może popraw to jeszcze raz?Z przyczyn technicznych musiałem uruchomić ankite na nowo, dodałem też parę pól. Teraz już jest wszystko jak należy. Przepraszam za usterki i mam gorącą prośbę do osób, które już wypełniały ankiete o jej ponowne wypełnienie. Jeszcze raz przepraszam i gwarantuje, że już żadne problemy nie wystąpią.
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Piszesz jakąś pracę magisterską?
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czemu wyniki wyzej się nie wyświetlają, ale można je pobrać z poniższej strony:
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam wszystkich praktykujących Kung Fu Wu Shu
Co to jest "Kung Fu Wu Shu"?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet bardzo ładne. Ale gdzie jest metryczka? Kiedy było badanie? Jak długo trwało? Ile osób wzięło udział? Ponadto wydaje mi się że proporcje kobiet/meżczyzn są nieco odmienne od rzeczywistych proporcji, hmmm, jakiś komentarz badacza? No i oczywiście też czekam na wnioski.Bardzo ładne wykresy zrobiłeś. Kolorowe i przestrzenne. Takie pytanie (naprawdę niezłośliwe) zaspokoiłeś swoją ciekawość? Jakieś wnioski?
Napisano Ponad rok temu
Warto by rozszerzyc ja o kilka pytan.
Mam kilka propozycji ale nie bede sie wcinal jesli nie ma potrzeby. Poczekam na jakis sygnal..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wyraź swoje zdanie
- Ponad rok temu
-
Tai Chi Taoistyczne ?
- Ponad rok temu
-
Szczesliwego Nowego Roku Szcura/ Myszy/Chomika/swinki m.
- Ponad rok temu
-
Pomocy!!!
- Ponad rok temu
-
Kung Fu w Bytomiu lub okolicach
- Ponad rok temu
-
cantonese kung fu
- Ponad rok temu
-
Qi Gong - prawdy i mity